2016 kende een goed jaar voor de fans van tv-series. Zo hadden we onder andere een nieuw seizoen van Game of Thrones en House of Cards. Wellicht zit je nog volop in een nieuw seizoen van een andere serie, maar het is inmiddels 2017 en dit jaar heeft ook weer veel in petto voor ons. Hier zijn de beste nieuwe seizoenen voor series in 2017!

Deze lijst is gebaseerd op de populaire series die momenteel volop aan de gang zijn. Het gaat alleen om seizoenen die in 2017 beginnen. Series die momenteel in een winterstop zitten zoals Suits, Gotham en Arrow worden niet meegerekend.

Let op: Deze special kan spoilers bevatten!

5. Vikings seizoen 5

De titel die deze lijst met beste series in 2017 mag aftrappen, is het nieuwe seizoen van Vikings. De wereldberoemde Scandinavische personages maken hun terugkeer na een te gek vierde seizoen. De verwachtingen zijn enorm hoog.

Natuurlijk kunnen we geen genoeg krijgen van de fantastische actiescènes die de serie bevat, maar Vikings draait niet alleen maar om de actie. Zo zit het verhaal van Vikings uitstekend in elkaar en gaan we in seizoen 5 verder met waar we in seizoen 4 waren gebleven.

Daarnaast zorgt de toffe sfeer ervoor dat je echt het gevoel hebt alsof je onderdeel bent van een historisch moment. De Vikingen zien er realistisch uit en ook de schepen, wapens en huizen zijn tot in de details op de geschiedenis gebaseerd. Vikings is een serie waar we momenteel nog even geen genoeg van kunnen krijgen en in 2017 kunnen we weer volop genieten van de Scandinavische bewoners. Helaas is er nog geen officiële releasedatum.