Super Mario Party

Super Mario Party komt al op 5 oktober 2018 uit. Er zijn al een heleboel Super Mario Party features uitgekomen, zoals een tweede dobbelsteen die specifiek is voor het personage waarmee je speelt. Daarnaast kunnen we de Super Mario Party minigames online tegen elkaar spelen. We verwachten dat er nog meer informatie wordt vrijgegeven in de nieuwe Nintendo Direct.

Wil jij nog meer Super Mario Party features weten? Lees dan onze top 5 Super Mario Party features!

Super Smash Bros Ultimate karakter

Super Smash Bros Ultimate komt exclusief naar de Switch op 7 december 2018. Vlak voor gamescom werd er specifiek voor de nieuwe Super Smash game een Nintendo Direct uitgezonden, dus eigenlijk weten we al heel veel van het nieuwe spel. Toch is de verwachting dat er weer een nieuw karakter voor het spel gaat worden aangekondigd. En dan niet zomaar een karakter, maar Isaac uit Golden Sun.

Isaac was al eerder een Assist Trophy in Super Smash Bros Brawl. Een Assist Trophy is een item dat breekt als je het oppakt en een willekeurig karakter oproept. Maar tot nu toe is hij nog niet bevestigd als Assist Trophy in Super Smash Bros Ultimate. Daarom zijn de verwachtingen voor de volgende Nintendo Direct dat hij zal worden toegevoegd als een hoofdpersonage.