Tijdens het Microsoft Fan Fest werd een trailer voor de nieuwe Kingdom Hearts 3 wereld uit de doeken gedaan. In de trailer is Winnie de Poeh te zien en dat kan zoals vele Kingdom Hearts fans maar één ding betekenen, namelijk dat je in Kingdom Hearts 3 een uitstapje kunt maken naar het Honderd Bunderbos. Winnie de Poeh speelde al eerder een rol in Kingdom Hearts 1 en Kingdom Hearts 2.

De trailer toonde meer dan alleen Winnie de Poeh, want ook gaf de trailer meer inzicht in de snode plannen van Master Xehanort en Organisatie XIII. Met Sora, Donald en Goofy moet je het in Kingdom Hearts 3 tegen zowel Xehanort als de organisatie opnemen. In de trailer kon je natuurlijk ook de al eerder aangekondigde Disney en Pixar personages zien uit werelden als Big Hero 6, Rapunzel en Pirates of the Caribbean.

De trailer van Kingdom Hearts 3 die tijdens het Microsoft Fan Fest in Mexico City getoond werd, kun je bovenaan de pagina bekijken.

Nieuwe Kingdom Hearts 3 wereld is één van velen

Het is niet de eerste keer dat er een wereld voor Kingdom Hearts 3 is aangekondigd. Eerder werden er al verschillende werelden onthuld uit onder andere Toy Story en Monsters Inc. Daar bleef het alleen niet bij, want sindsdien zijn er ook nog werelden gebaseerd op Frozen en Pirates of the Caribbean bekendgemaakt. De werelden van Hercules en Big Hero Six en Rapunzel waren al een lange tijd bekend, al kreeg de laatste van die drie recentelijk een nieuwe trailer.

Naast de vele werelden zijn er ook een aantal personages bekendgemaakt die in de game tevoorschijn zullen komen. Remi uit Ratatouille is hier een voorbeeld van. Het zijn niet alleen maar Disney-personages die je in de game gaat zien, want Kingdom Hearts bevat ook personages uit het universum van Final Fantasy. Dit zal alleen wel in mindere mate zijn in vergelijking met eerdere Kingdom Heats-games volgens de regisseur nu dat Sora als personage een naam is die herkent wordt door gamers.

Kingdom Hearts 3 komt op 29 januari uit op de PlayStation 4 en Xbox One.