Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 7)

Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original Yucatán bekijken. Andere nieuwe films zijn You're Everything To Me, My Travel Buddy en MeesterSpion.

Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en afgelopen week is Los días de Ayotzinapa toegevoegd. En dan zijn er nog de nieuwe afleveringen in al bestaande series. Steeds vaker worden de nieuwe afleveringen direct na de uitzending in Amerika ook hier in Nederland toegevoegd. Daardoor kun je nu gelijk de nieuwe episodes van Star Trek Discovery, The Flash en Black Lightning aanzetten.

Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

Nieuwe Netflix Original films

 • Ken Jeong: You Complete Me, Ho

  Ken Jeong: You Complete Me, Ho

  Gisteren toegevoegd

  In zijn allereerste stand-upspecial brengt Ken Jeong een eerbetoon aan zijn vrouw en vertelt hij verhalen over Hollywood en over hoe 'The Hangover' zijn leven redde.

  Bekijk op Netflix

 • Period. End of Sentence.

  Period. End of Sentence.

  Vandaag toegevoegd

  Op het Indiase platteland, waar menstruatie nog een stigma is, maken vrouwen goedkoop maandverband op een nieuwe machine en vechten voor hun financiële onafhankelijkheid.

  Bekijk op Netflix

 • Yucatán

  Yucatán

  Vandaag toegevoegd

  Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.

  Bekijk op Netflix

Nieuwe Netflix Original series

 • Dating Around

  Dating Around

  Gisteren toegevoegd

  In elke aflevering wordt er geflirt en gefaald en gaat één echte vrijgezel op vijf blind dates. De missie: een perfecte match vinden om mee op een tweede date te gaan.

  Bekijk op Netflix

 • Dirty John

  Dirty John

  Gisteren toegevoegd

  Het leven van Debra Newell gaat bergafwaarts als ze valt voor de leugens en manipulatie van oplichter John Meehan. Gebaseerd op de podcast over een waargebeurd misdrijf.

  Bekijk op Netflix

 • Flavorful Origins

  Flavorful Origins

  Toegevoegd op 11 februari 2019

  Duik in de kostelijke wereld van de keuken van Chaoshan, ontdek de unieke ingrediënten en luister naar de verhalen van de mensen die deze creëerden.

  Bekijk op Netflix

 • La Trêve (S02)

  La Trêve (S02)

  Toegevoegd op 9 februari 2019

  Een rechercheur die een verlies aan het verwerken is, gaat terug naar zijn rustige geboortestad. Hij raakt er betrokken bij een moordonderzoek met een duister geheim.

  Bekijk op Netflix

 • Larry Charles' Dangerous World of Comedy

  Larry Charles' Dangerous World of Comedy

  Vandaag toegevoegd

  De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.

  Bekijk op Netflix

 • Romance Is a Bonus Book (S01)

  Romance Is a Bonus Book (S01)

  Toegevoegd op 12 februari 2019

  Een getalenteerde schrijver, de jongste hoofdredacteur ooit bij zijn uitgeverij, raakt verwikkeld in het leven van een voormalige copywriter die op zoek is naar een baan.

  Bekijk op Netflix

 • The Umbrella Academy

  The Umbrella Academy

  Vandaag toegevoegd

  Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

  Bekijk op Netflix