Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 6)

Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original Kevin Hart's Guide to Black History bekijken. Andere nieuwe films zijn Hallo Bungalow, Buitenkampers en Fifty Shades of Grey.

Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en afgelopen week is Winx Club (S07) toegevoegd. En dan zijn er nog de nieuwe afleveringen in al bestaande series. Steeds vaker worden de nieuwe afleveringen direct na de uitzending in Amerika ook hier in Nederland toegevoegd. Daardoor kun je nu gelijk de nieuwe episodes van Star Trek Discovery, The Flash en Riverdale aanzetten.

Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

Nieuwe Netflix Original films

Nieuwe Netflix Original series

 • De heldenverhalen van kapitein Onderbroek (S02)

  De heldenverhalen van kapitein Onderbroek (S02)

  Vandaag toegevoegd

  Boezemvrienden Sjors en Harold zijn gek op strips en halen graag grappen uit. Ze veranderen de directeur van hun school in een superheld in onderbroek.

  Bekijk op Netflix

 • Nailed It! Mexico

  Nailed It! Mexico

  Vandaag toegevoegd

  Plezier, fondant en hilarische misbaksels vinden hun weg naar Mexico, waar amateurbakkers met hun versie van fijn bewerkte lekkernijen strijden om een geldprijs.

  Bekijk op Netflix

 • One Day at a Time (S03)

  One Day at a Time (S03)

  Vandaag toegevoegd

  In deze remake van de klassieke serie zorgt een recent alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder voor haar tienerdochter en oudere zoon, samen met haar ouderwetse moeder.

  Bekijk op Netflix

 • Romance Is a Bonus Book

  Romance Is a Bonus Book

  Toegevoegd op 5 februari 2019

  Een getalenteerde schrijver, de jongste hoofdredacteur ooit bij zijn uitgeverij, raakt verwikkeld in het leven van een voormalige copywriter die op zoek is naar een baan.

  Bekijk op Netflix

 • Sorjonen (S02)

  Sorjonen (S02)

  Toegevoegd op 2 februari 2019

  Een getalenteerde rechercheur neemt een baan in een klein plaatsje om meer tijd door te brengen met zijn gezin, maar krijgt te maken met een reeks schokkende moordzaken.

  Bekijk op Netflix

 • Vivir sin permiso

  Vivir sin permiso

  Vandaag toegevoegd

  Als een Galicische schipper en drugsbaron die heimelijk lijdt aan de ziekte van Alzheimer met pensioen gaat, smeedt zijn rechterhand een plan om het imperium te stelen.

  Bekijk op Netflix