Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 45)

Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original Outlaw King bekijken. Andere nieuwe films zijn Waterworld, Psycho en Nitro Circus: The Movie.

Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en afgelopen week is To Build or Not to Build toegevoegd. En dan zijn er nog de nieuwe afleveringen in al bestaande series. Steeds vaker worden de nieuwe afleveringen direct na de uitzending in Amerika ook hier in Nederland toegevoegd. Daardoor kun je nu gelijk de nieuwe episodes van The Good Place, Riverdale en DC's Legends of Tomorrow aanzetten.

Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

Nieuwe Netflix Original films

 • John Leguizamo's Latin History for Morons

  John Leguizamo's Latin History for Morons

  Toegevoegd op 5 november 2018

  In deze onemanshow op Broadway vindt John Leguizamo humor en verdriet terwijl hij 3000 jaar Latijns-Amerikaanse geschiedenis doorloopt om zijn gepeste zoon te helpen.

  Bekijk op Netflix

 • Outlaw King

  Outlaw King

  Vandaag toegevoegd

  Robert the Bruce eist in het 14e-eeuwse Schotland de troon op en leidt een gewelddadige opstand om de onafhankelijkheid van de Engelse overheersing terug te winnen.

  Bekijk op Netflix

Nieuwe Netflix Original series

 • Medal of Honor

  Medal of Honor

  Vandaag toegevoegd

  In deze docudramaserie zien we de inspirerende, waargebeurde verhalen van dappere militairen die zijn onderscheiden met een Medal of Honor.

  Bekijk op Netflix

 • Spirit - Samen vrij (S07)

  Spirit - Samen vrij (S07)

  Vandaag toegevoegd

  In een stadje in het Wilde Westen krijgt het pittige stadsmeisje Lucky een band met het wilde paard Spirit en beleeft ze avonturen met haar vriendinnen Pru en Abigail.

  Bekijk op Netflix

 • Super Drags

  Super Drags

  Vandaag toegevoegd

  In deze animatieserie voor volwassenen leiden drie homoseksuele collega's een dubbelleven als dragqueen-superhelden en beschermen de LGBTQ-community tegen boze vijanden.

  Bekijk op Netflix

 • The Sinner (S02)

  The Sinner (S02)

  Vandaag toegevoegd

  Rechercheur Harry Ambrose moet in zijn thuisstad een jonge moordverdachte ondervragen en stuit op mensen die het verleden van de stad absoluut geheim willen houden.

  Bekijk op Netflix

 • Treehouse Detectives (S02)

  Treehouse Detectives (S02)

  Vandaag toegevoegd

  Als de dierenvriendjes van Toby en Teri hulp nodig hebben, speuren deze broer en zus naar aanwijzingen en volgen ze de feiten om mysteries in hun eigen tuin op te lossen.

  Bekijk op Netflix

 • Westside

  Westside

  Vandaag toegevoegd

  Negen aanstormende muzikanten delen het voetlicht in deze zeer persoonlijke realityserie over de ups en downs van het ten tonele brengen van een Hollywood-showcase.

  Bekijk op Netflix