Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 34)

Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original American Factory bekijken. Andere nieuwe films zijn Miss Sloane, Downsizing en Oh Baby.

Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en afgelopen week is Archer (S10) toegevoegd.

Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

Nieuwe Netflix Original films

 • American Factory

  American Factory

  Toegevoegd op 21 augustus 2019

  In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.

  Bekijk op Netflix

 • Our Planet - Behind The Scenes

  Our Planet - Behind The Scenes

  Toegevoegd op 19 augustus 2019

  Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.

  Bekijk op Netflix

 • Simon Amstell: Set Free

  Simon Amstell: Set Free

  Toegevoegd op 20 augustus 2019

  De oprechte, introspectieve comedian Simon Amstell graaft diep en geeft een uniek kwetsbare stand-upshow over liefde, ego, intimiteit en ayahuasca.

  Bekijk op Netflix

Nieuwe Netflix Original series

 • Designated Survivor: 60 Days (S01)

  Designated Survivor: 60 Days (S01)

  Gisteren toegevoegd

  Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.

  Bekijk op Netflix

 • Hyperdrive

  Hyperdrive

  Toegevoegd op 21 augustus 2019

  De beste straatracers uit verschillende landen zoeken hun grenzen op in speciaal gebouwde, opgevoerde auto's op de grootste, meest uitdagende hindernisbaan ooit.

  Bekijk op Netflix

 • Love Alarm

  Love Alarm

  Gisteren toegevoegd

  In een wereld waarin een app je informeert als iemand in de buurt je leuk vindt, ervaart Kim Jojo prille liefde terwijl ze worstelt met persoonlijke problemen.

  Bekijk op Netflix

 • MINDHUNTER (S02)

  MINDHUNTER (S02)

  Toegevoegd op 17 augustus 2019

  Eind jaren 70 zorgen twee FBI-agenten voor een doorbraak in de criminologie. Ze verdiepen zich in de psychologie achter moorden door moordenaars te interviewen.

  Bekijk op Netflix

 • Rookie Historian Goo Hae-Ryung (S01)

  Rookie Historian Goo Hae-Ryung (S01)

  Toegevoegd op 17 augustus 2019

  De vrijgevochten Goo Hae-ryung kiest voor een nieuw leven als wetenschapper aan het hof van Joseon nadat ze heeft gehoord over een baan voor vrouwelijke historici.

  Bekijk op Netflix

 • Rust Valley Restorers

  Rust Valley Restorers

  Vandaag toegevoegd

  Mike Hall, een autoverzamelaar van de oude stempel, zijn vriend Avery Shoaf en zoon Connor Hall doen net dat beetje extra om oldtimers op te knappen. Hopelijk met winst.

  Bekijk op Netflix