Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 32)

Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original Enter the Anime bekijken. Andere nieuwe films zijn Flatliners, Badla en Roll Red Roll.

Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

Nieuwe Netflix Original films

 • Enter the Anime

  Enter the Anime

  Toegevoegd op 5 augustus 2019

  Wat is anime? Deze film biedt een kijkje achter de schermen en zoekt antwoorden aan de hand van diepgaande gesprekken met bekende meesters van dit fascinerende genre.

  Bekijk op Netflix

Nieuwe Netflix Original series

 • Designated Survivor: 60 Days (S01)

  Designated Survivor: 60 Days (S01)

  Gisteren toegevoegd

  Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.

  Bekijk op Netflix

 • Dollar

  Dollar

  Gisteren toegevoegd

  Beeldschone secretaresse Zeina spant tegen haar zin samen met de zelfverzekerde Tarek in de jacht op een ongrijpbaar dollarbiljet met een waarde van een miljoen.

  Bekijk op Netflix

 • No Good Nick (S02)

  No Good Nick (S02)

  Toegevoegd op 5 augustus 2019

  Het leven van een gezin staat op zijn kop als er een minderjarige oplichter voor de deur staat die beweert dat ze verre familie is.

  Bekijk op Netflix

 • Rookie Historian Goo Hae-Ryung (S01)

  Rookie Historian Goo Hae-Ryung (S01)

  Toegevoegd op 3 augustus 2019

  De vrijgevochten Goo Hae-ryung kiest voor een nieuw leven als wetenschapper aan het hof van Joseon nadat ze heeft gehoord over een baan voor vrouwelijke historici.

  Bekijk op Netflix

 • The Naked Director

  The Naked Director

  Gisteren toegevoegd

  In de jaren 80 maakte één vastberaden man van elke verpletterende tegenslag een nieuwe kans. Toru Muranishi zorgde voor een revolutie binnen zijn industrie.

  Bekijk op Netflix

 • Wu Assassins

  Wu Assassins

  Gisteren toegevoegd

  Een eenvoudige chef-kok uit San Francisco is de nieuwste aanwinst in een lange lijn van huurmoordenaars die de mystieke Wu-krachten uit verkeerde handen moeten houden.

  Bekijk op Netflix