Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 32)

Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original The Package bekijken. Andere nieuwe films zijn Born in China, Allied en The Most Unknown.

En dan zijn er nog de nieuwe afleveringen in al bestaande series. Steeds vaker worden de nieuwe afleveringen direct na de uitzending in Amerika ook hier in Nederland toegevoegd. Daardoor kun je nu gelijk de nieuwe episodes van Shooter, Explained en Better Call Saul aanzetten.

Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

Nieuwe Netflix Original films

 • Flavors of Youth: International Version

  Flavors of Youth: International Version

  Toegevoegd op 4 augustus 2018

  Herinneringen aan een dampende kom noedels, een verwelkende schoonheid op zoek naar zichzelf en een bitterzoete eerste liefde: drie verhalen over het stadsleven in China.

  Bekijk op Netflix

 • Perdida

  Perdida

  Gisteren toegevoegd

  Een politievrouw heeft een jeugdvriendin die lang geleden in Patagonië is verdwenen. Ze begint een nieuwe zoektocht om antwoorden te vinden, maar loopt al snel gevaar.

  Bekijk op Netflix

 • The Package

  The Package

  Vandaag toegevoegd

  Nadat hun vriend een ongeluk heeft gehad tijdens de voorjaarsvakantie, zetten vier jongeren alles op het spel - zelfs hun waardigheid - om hem er weer bovenop te helpen.

  Bekijk op Netflix

Nieuwe Netflix Original series

 • De ponysittersclub

  De ponysittersclub

  Vandaag toegevoegd

  Een jonge paardenliefhebster werkt samen met haar beste vrienden om dieren te redden en te verzorgen op de geweldige boerderij van haar familie.

  Bekijk op Netflix

 • Insatiable

  Insatiable

  Vandaag toegevoegd

  Een gepeste tiener reageert haar wraakgevoelens af via schoonheidswedstrijden. Haar in ongenade gevallen coach beseft al snel wat hij zich op de hals heeft gehaald.

  Bekijk op Netflix

 • La casa de las flores

  La casa de las flores

  Vandaag toegevoegd

  In deze duistere comedy probeert een rijke matriarch de schone schijn van haar familie op te houden nadat de minnares van haar man de vuile was buiten heeft gehangen.

  Bekijk op Netflix

 • Meteor Garden

  Meteor Garden

  Gisteren toegevoegd

  Dong Shancai wil uitmuntend presteren op haar droomuniversiteit, waar ze te maken krijgt met een elitaire kliek van knappe, populaire strebers, maar ook liefde vindt.

  Bekijk op Netflix

 • Million Pound Menu

  Million Pound Menu

  Vandaag toegevoegd

  Jonge restauranthouders krijgen de kans om hun eigen pop-uprestaurant te openen en indruk te maken op betalende gasten en een jury van kritische Britse investeerders.

  Bekijk op Netflix

 • Mr. Sunshine (S01)

  Mr. Sunshine (S01)

  Gisteren toegevoegd

  Een jongen belandt in de VS na het Shinmiyangyo-incident in 1871. Hij keert terug naar Korea op een keerpunt in de geschiedenis en valt voor een aristocrate.

  Bekijk op Netflix

 • Voltron - De legendarische beschermer (S07)

  Voltron - De legendarische beschermer (S07)

  Vandaag toegevoegd

  In deze nieuwe versie van Voltron beschermen vijf antihelden en hun vliegende robotleeuwen het universum van het kwade.

  Bekijk op Netflix