Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 29)

Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original Secret Obsession bekijken. Andere nieuwe films zijn ¡Ay, mi madre!, New York Minute en Super Deluxe.

Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en afgelopen week is Suits (S07) toegevoegd.

Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

Nieuwe Netflix Original films

Nieuwe Netflix Original series

 • Arthdal Chronicles (S01)

  Arthdal Chronicles (S01)

  Toegevoegd op 16 juli 2019

  In het mythische land Arth strijden de bewoners van de eeuwenoude stad Arthdal en de omliggende gebieden om de macht terwijl ze een nieuwe samenleving opbouwen.

  Bekijk op Netflix

 • Chief of Staff (S01)

  Chief of Staff (S01)

  Toegevoegd op 15 juli 2019

  Als stafchef van de Nationale Vergadering kan Jang Tae-jun achter de schermen invloed uitoefenen op machtige mensen en zijn eigen ambitie om aan de top te komen najagen.

  Bekijk op Netflix

 • Designated Survivor: 60 Days (S01)

  Designated Survivor: 60 Days (S01)

  Gisteren toegevoegd

  Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.

  Bekijk op Netflix

 • One Spring Night (S01)

  One Spring Night (S01)

  Toegevoegd op 13 juli 2019

  Als Lee Jeong-in en Yu Ji-ho elkaar ontmoeten, gebeurt er iets onverwachts. Of hangt de lente in de lucht en is er van alles mogelijk?

  Bekijk op Netflix

 • Pinky Malinky (S03)

  Pinky Malinky (S03)

  Gisteren toegevoegd

  Pinky Malinky ziet alles van de zonnige kant, ook het feit dat hij een hotdog is. Samen met zijn beste vrienden geniet dit worstje met volle teugen van het leven.

  Bekijk op Netflix

 • Stranger Things (S03)

  Stranger Things (S03)

  Gisteren toegevoegd

  Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

  Bekijk op Netflix

 • Typewriter

  Typewriter

  Vandaag toegevoegd

  Drie vrienden uit Goa gaan in een oude villa op zoek naar spoken, maar wanneer er een nieuw gezin intrekt, komt een geheim op een bloedstollende manier aan het licht.

  Bekijk op Netflix

 • Vrije teugels (S03)

  Vrije teugels (S03)

  Gisteren toegevoegd

  Op een eiland voor de kust van Engeland brengt een 15-jarige uit LA de zomer door in het huis waar haar moeder opgroeide. Ze krijgt een band met een mysterieus paard.

  Bekijk op Netflix

 • You Me Her (S04)

  You Me Her (S04)

  Gisteren toegevoegd

  Yuppenstel Jack en Emma huurt een callgirl in omdat hun seksleven wel een opkikkertje kan gebruiken. Dat er liefde in het spel zou komen, was niet voorzien.

  Bekijk op Netflix

 • ​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac

  ​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac

  Vandaag toegevoegd

  Seiya en de Ridders van de Zodiac komen terug om de reïncarnatie van de godin Athene te beschermen, maar een duistere voorspelling hangt als een zwaard boven hun hoofd.

  Bekijk op Netflix