Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 27)

Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original Katherine Ryan: Glitter Room bekijken. Andere nieuwe films zijn Minions, Daddy's Home 2 en Elizabeth: The Golden Age.

Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en afgelopen week is Zombie Dumb toegevoegd.

Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

Nieuwe Netflix Original films

 • Katherine Ryan: Glitter Room

  Katherine Ryan: Glitter Room

  Toegevoegd op 1 juli 2019

  Na afloop van haar tournee deelt comedian Katherine Ryan scherpe observaties over pestkoppen op school, wraaklichamen en de opvoeding van een heel chic kind.

  Bekijk op Netflix

Nieuwe Netflix Original series

 • Abyss (S01)

  Abyss (S01)

  Gisteren toegevoegd

  Na een onverwacht overlijden in afzonderlijke incidenten, ontdekken Cha Min en Go Se-yeon dat ze weer tot leven zijn gekomen in nieuwe lichamen die ze niet herkennen.

  Bekijk op Netflix

 • Arthdal Chronicles (S01)

  Arthdal Chronicles (S01)

  Toegevoegd op 2 juli 2019

  In het mythische land Arth strijden de bewoners van de eeuwenoude stad Arthdal en de omliggende gebieden om de macht terwijl ze een nieuwe samenleving opbouwen.

  Bekijk op Netflix

 • Chief of Staff (S01)

  Chief of Staff (S01)

  Toegevoegd op 1 juli 2019

  Als stafchef van de Nationale Vergadering kan Jang Tae-jun achter de schermen invloed uitoefenen op machtige mensen en zijn eigen ambitie om aan de top te komen najagen.

  Bekijk op Netflix

 • Dark (S02)

  Dark (S02)

  Toegevoegd op 29 juni 2019

  Als een kind vermist wordt, gaan vier families verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties.

  Bekijk op Netflix

 • Dope (S03)

  Dope (S03)

  Toegevoegd op 29 juni 2019

  Deze pakkende serie, die is gefilmd vanuit het perspectief van dealers, gebruikers en de politie, biedt een vernieuwende kijk op de oorlog tegen drugs.

  Bekijk op Netflix

 • Girls Incarcerated (S02)

  Girls Incarcerated (S02)

  Toegevoegd op 29 juni 2019

  In twee jeugdgevangenissen in Indiana worstelen tienermeiden met conflicten en liefdesverdriet terwijl ze hun leven een andere richting proberen te geven.

  Bekijk op Netflix

 • Instant Hotel (S02)

  Instant Hotel (S02)

  Toegevoegd op 29 juni 2019

  Teams van Australische huiseigenaren strijden om de titel Beste Instant Hotel door bij elkaar te overnachten en hun ervaring te beoordelen.

  Bekijk op Netflix

 • Motown Magic (S02)

  Motown Magic (S02)

  Toegevoegd op 29 juni 2019

  De fantasierijke Ben transformeert zijn stad door kleurrijke straatkunst tot leven te brengen met een magische kwast en de klassieke Motown-klanken.

  Bekijk op Netflix

 • One Spring Night (S01)

  One Spring Night (S01)

  Toegevoegd op 29 juni 2019

  Als Lee Jeong-in en Yu Ji-ho elkaar ontmoeten, gebeurt er iets onverwachts. Of hangt de lente in de lucht en is er van alles mogelijk?

  Bekijk op Netflix

 • The Last Czars

  The Last Czars

  Toegevoegd op 3 juli 2019

  Tijdens de sociale onrust in Rusland begin 20e eeuw verzet tsaar Nicolaas II zich tegen alle verandering, wat leidt tot een revolutie en het einde van een dynastie.

  Bekijk op Netflix

 • Yummy Mummies (S02)

  Yummy Mummies (S02)

  Toegevoegd op 3 juli 2019

  Het is een en al drama down-under met deze glamoureuze aanstaande moeders die eruitzien als modellen en alles uit de kast halen om de komst van hun baby voor te bereiden.

  Bekijk op Netflix