Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 20)

Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original Good Sam bekijken. Andere nieuwe films zijn Spartacus, The Blues Brothers en The Money Pit.

Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en afgelopen week is Wolfblood toegevoegd. En dan zijn er nog de nieuwe afleveringen in al bestaande series. Steeds vaker worden de nieuwe afleveringen direct na de uitzending in Amerika ook hier in Nederland toegevoegd. Daardoor kun je nu gelijk de nieuwe episodes van The Flash, Riverdale en DC's Legends of Tomorrow aanzetten.

Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

Nieuwe Netflix Original films

 • Good Sam

  Good Sam

  Gisteren toegevoegd

  Een nieuwsgierige journaliste vindt liefde terwijl ze bezig is aan het verhaal over een geheimzinnige figuur die in New York zakken met geld achterlaat voor onbekenden.

  Bekijk op Netflix

 • Malibu Rescue

  Malibu Rescue

  Toegevoegd op 13 mei 2019

  Als Tyler door een hele reeks streken in de problemen komt, wordt hij gedwongen om de hele zomer te trainen voor een elitair strandwachtprogramma.

  Bekijk op Netflix

 • Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

  Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

  Toegevoegd op 14 mei 2019

  In dit eerbetoon aan de innoverende comedyshow Laugh-In zijn onder meer Lily Tomlin, Snoop Dogg, Billy Crystal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris van de partij.

  Bekijk op Netflix

Nieuwe Netflix Original series

 • Abyss

  Abyss

  Gisteren toegevoegd

  Na een onverwacht overlijden in afzonderlijke incidenten, ontdekken Cha Min en Go Se-yeon dat ze weer tot leven zijn gekomen in nieuwe lichamen die ze niet herkennen.

  Bekijk op Netflix

 • Possessed (S01)

  Possessed (S01)

  Toegevoegd op 15 mei 2019

  Een terughoudende helderziende werkt samen met een botte rechercheur met een goed hart en gebruikt haar paranormale krachten om hem te helpen misdrijven op te lossen.

  Bekijk op Netflix

 • revisions

  revisions

  Toegevoegd op 14 mei 2019

  De stad Shibuya reist door de tijd en belandt in het jaar 2388. AHRV-agent Milo lijft tiener Daisuke en zijn vrienden in om te vechten tegen vijandige cyborgs: revisions.

  Bekijk op Netflix