Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 2)

Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original ReMastered: Massacre at the Stadium bekijken. Andere nieuwe films zijn Black Water, The Space Between Us en Winchester.

Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en afgelopen week is RuPaul's Drag Race (S01) toegevoegd.

Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

Nieuwe Netflix Original films

 • GODZILLA The Planet Eater

  GODZILLA The Planet Eater

  Toegevoegd op 9 januari 2019

  Nu de aardse alliantie is verzwakt, overweegt Haruo om zich bij de Exif te voegen. Met hun dodencultus wordt een monster opgeroepen dat de wereld kan verwoesten.

  Bekijk op Netflix

 • ReMastered: Massacre at the Stadium

  ReMastered: Massacre at the Stadium

  Vandaag toegevoegd

  Victor Jara werd in 1973 op schokkende wijze vermoord, waarna hij een krachtig symbool werd voor de Chileense strijd. Jaren later begint de zoektocht naar gerechtigheid.

  Bekijk op Netflix

 • Solo

  Solo

  Vandaag toegevoegd

  In een afgelegen gebied van de Canarische Eilanden valt een surfer van een klif. Tijdens z'n overlevingsstrijd denkt hij na over zijn leven en oude liefdes. Waargebeurd.

  Bekijk op Netflix

 • The Last Laugh

  The Last Laugh

  Vandaag toegevoegd

  De rusteloze talent-manager Al verhuist naar een bejaardentehuis en komt weer in contact met een oude klant, Buddy. Hij kan hem ervan overtuigen terug aan comedy te doen.

  Bekijk op Netflix

Nieuwe Netflix Original series

 • Back with the Ex

  Back with the Ex

  Vandaag toegevoegd

  Een nieuw begin of oude baggage? Vier vrijgezellen krijgen één kans om vroegere liefdes nieuw leven in te blazen, of het verleden voor altijd achter zich te laten.

  Bekijk op Netflix

 • Friends from College (S02)

  Friends from College (S02)

  Vandaag toegevoegd

  Een hechte vriendengroep van de universiteit ziet elkaar twintig jaar na hun afstuderen weer terug en ontdekt dat de liefde er met de jaren niet makkelijker op wordt.

  Bekijk op Netflix

 • Memories of the Alhambra (S01)

  Memories of the Alhambra (S01)

  Toegevoegd op 8 januari 2019

  Als de directeur van een investeringsbedrijf zoekt naar de mysterieuze maker van een innovatieve augmented-reality game, ontmoet hij een vrouw met een hostel in Spanje.

  Bekijk op Netflix

 • Sex Education

  Sex Education

  Vandaag toegevoegd

  Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

  Bekijk op Netflix

 • Titans

  Titans

  Vandaag toegevoegd

  Batmans ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben hard een mentor nodig.

  Bekijk op Netflix

 • When Heroes Fly

  When Heroes Fly

  Gisteren toegevoegd

  Jaren na een felle ruzie komen vier Israëlische veteranen weer samen. Ze vertrekken naar Colombia en gaan op zoek naar een vrouw van wie ze dachten dat ze dood was.

  Bekijk op Netflix