Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 19)

Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original Shéhérazade bekijken. Andere nieuwe films zijn Whitney, Antar: Son of Shadad en Lion's Heart.

Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en afgelopen week is Lucifer (S04) toegevoegd. En dan zijn er nog de nieuwe afleveringen in al bestaande series. Steeds vaker worden de nieuwe afleveringen direct na de uitzending in Amerika ook hier in Nederland toegevoegd. Daardoor kun je nu gelijk de nieuwe episodes van The Flash, Riverdale en DC's Legends of Tomorrow aanzetten.

Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

Nieuwe Netflix Original films

 • Shéhérazade

  Shéhérazade

  Vandaag toegevoegd

  De 17-jarige Zach komt vrij uit de jeugdgevangenis in Marseille en valt voor een jonge prostituee. Hij komt voor een zwaar dilemma te staan bij zijn werk als pooier.

  Bekijk op Netflix

 • Wine Country

  Wine Country

  Vandaag toegevoegd

  Als een stel vriendinnen dat elkaar al lang kent naar Napa gaat voor een in wijn gedrenkt verjaardagsuitje, valt hun perfect geplande weekend al gauw in duigen.

  Bekijk op Netflix

Nieuwe Netflix Original series

 • Easy (S03)

  Easy (S03)

  Vandaag toegevoegd

  Deze serie met sterrencast volgt diverse inwoners van Chicago die zich moeizaam een weg banen in een doolhof van liefde, seks, technologie en cultuur.

  Bekijk op Netflix

 • Harvey Girls Forever! (S02)

  Harvey Girls Forever! (S02)

  Vandaag toegevoegd

  Kinderen zijn de baas in Harvey Street, waar drie meisjes tegen onrecht strijden, waar je altijd ijsjes kunt eten en waar elke dag zaterdag lijkt.

  Bekijk op Netflix

 • Jailbirds

  Jailbirds

  Vandaag toegevoegd

  In de gevangenis van Sacramento vechten gedetineerde vrouwen met bewakers en elkaar, terwijl ze ondertussen het beste van hun leven en de liefde maken tussen vier muren.

  Bekijk op Netflix

 • O Mecanismo (S02)

  O Mecanismo (S02)

  Vandaag toegevoegd

  Een onderzoek naar vermeende corruptie bij de Braziliaanse overheid via olie- en bouwbedrijven loopt uit op een schandaal. Vrij gebaseerd op ware gebeurtenissen.

  Bekijk op Netflix

 • Possessed (S01)

  Possessed (S01)

  Toegevoegd op 8 mei 2019

  Een terughoudende helderziende werkt samen met een botte rechercheur met een goed hart en gebruikt haar paranormale krachten om hem te helpen misdrijven op te lossen.

  Bekijk op Netflix

 • Shadowhunters: The Mortal Instruments (S04)

  Shadowhunters: The Mortal Instruments (S04)

  Toegevoegd op 7 mei 2019

  Het normale leventje van tiener Clary Fray wordt overhoop gegooid als ze ontdekt dat ze behoort tot een mensenras met engelenbloed dat op demonen jaagt.

  Bekijk op Netflix

 • The Society

  The Society

  Vandaag toegevoegd

  Wanneer alle andere inwoners op mysterieuze wijze verdwijnen uit hun rijke stad, moeten de tieners van West Ham hun eigen samenleving vormen om te overleven.

  Bekijk op Netflix

 • Tiny House Nation

  Tiny House Nation

  Gisteren toegevoegd

  Presentator John Weisbarth en expert Zack Giffin reizen door de VS en helpen gezinnen zich voor te bereiden op de 'tiny' levensstijl en met het bouwen van hun minihuizen.

  Bekijk op Netflix