Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 19)

Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original The Kissing Booth bekijken. Andere nieuwe films zijn Underworld, Killers en Left Behind.

En dan zijn er nog de nieuwe afleveringen in al bestaande series. Steeds vaker worden de nieuwe afleveringen direct na de uitzending in Amerika ook hier in Nederland toegevoegd. Daardoor kun je nu gelijk de nieuwe episodes van Riverdale, Designated Survivor en The Flash aanzetten.

Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

Nieuwe Netflix Original films

 • Hari Kondabolu: Warn Your Relatives

  Hari Kondabolu: Warn Your Relatives

  Toegevoegd op 8 mei 2018

  Comedian Hari Kondabolu analyseert identiteitspolitiek, ontmoetingen met beroemdheden, zijn obsessie voor mango's en meer in deze onvoorspelbare stand-upspecial.

  Bekijk op Netflix

 • The Kissing Booth

  The Kissing Booth

  Vandaag toegevoegd

  Wanneer de eerste kus van de tiener Elle leidt tot een verboden romance met de knapste jongen van de school, zet ze haar relatie met haar beste vriend op het spel.

  Bekijk op Netflix

Nieuwe Netflix Original series

 • Bill Nye Saves the World (S03)

  Bill Nye Saves the World (S03)

  Vandaag toegevoegd

  Talkshowpresentator en Emmy-winnaar Bill Nye nodigt experts en beroemdheden uit om samen in zijn lab te onderzoeken hoe wetenschap ons dagelijkse leven bepaalt.

  Bekijk op Netflix

 • Busted! (S01)

  Busted! (S01)

  Vandaag toegevoegd

  In elke aflevering lossen zeven speurneuzen verschillende mysteries op en komen ze steeds dichter bij het antwoord op de grote vraag: wat is er gebeurd met Project D?

  Bekijk op Netflix

 • Evil Genius

  Evil Genius

  Vandaag toegevoegd

  Dit waargebeurde misdaadverhaal begint met de gruwelijke dood van een pizzabezorger die een bank berooft met een bom om zijn nek. Daarna wordt het alleen maar vreemder.

  Bekijk op Netflix

 • Safe

  Safe

  Gisteren toegevoegd

  Nadat zijn tienerdochter verdwijnt, ontdekt een chirurg, die weduwnaar is en in een rijke buurt woont, duistere geheimen over de mensen die hem na staan.

  Bekijk op Netflix

 • Spirit - Samen vrij (S05)

  Spirit - Samen vrij (S05)

  Vandaag toegevoegd

  In een stadje in het Wilde Westen krijgt het pittige stadsmeisje Lucky een band met het wilde paard Spirit en beleeft ze avonturen met haar vriendinnen Pru en Abigail.

  Bekijk op Netflix

 • The Who Was? Show

  The Who Was? Show

  Vandaag toegevoegd

  Nieuwe stemmen brengen enkele van de beroemdste namen in de geschiedenis tot leven in deze komische serie met liveaction-sketches, gebaseerd op de populaire boekenreeks.

  Bekijk op Netflix