Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 16)

Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original Brené Brown: The Call to Courage bekijken. Andere nieuwe films zijn Hardcore Henry, Abdo Mota en Sheikh Jackson.

Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en afgelopen week is Jane the Virgin (S04) toegevoegd. En dan zijn er nog de nieuwe afleveringen in al bestaande series. Steeds vaker worden de nieuwe afleveringen direct na de uitzending in Amerika ook hier in Nederland toegevoegd. Daardoor kun je nu gelijk de nieuwe episodes van Star Trek Discovery, The Flash en Riverdale aanzetten.

Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

Nieuwe Netflix Original films

Nieuwe Netflix Original series

 • Cuckoo (S05)

  Cuckoo (S05)

  Vandaag toegevoegd

  Rachel schokt haar nette Britse ouders als ze trouwt met een Amerikaanse hippie. Dit is slechts de eerste van een reeks verrassingen die de familie te verwerken krijgt.

  Bekijk op Netflix

 • De Fabeltjeskrant

  De Fabeltjeskrant

  Vandaag toegevoegd

  Deze verhalenverzameling, die wordt verteld door een wijze en geestige uil, gaat over het lief en leed van een diverse groep dieren die samen in het bos woont.

  Bekijk op Netflix

 • Lunatics

  Lunatics

  Vandaag toegevoegd

  Deze mockumentary-serie volgt het bijzondere leven van zes excentrieke en soms obscene zonderlingen die hun eigen weg gaan.

  Bekijk op Netflix

 • My First First Love

  My First First Love

  Gisteren toegevoegd

  Om verschillende persoonlijke redenen trekt een groep vrienden in bij Yun Tae-o. Samen doen ze ervaringen op met liefde, vriendschap en alles wat daartussen ligt.

  Bekijk op Netflix

 • No Good Nick

  No Good Nick

  Toegevoegd op 15 april 2019

  Het leven van een gezin staat op zijn kop als er een minderjarige oplichter voor de deur staat die beweert dat ze verre familie is.

  Bekijk op Netflix

 • Possessed (S01)

  Possessed (S01)

  Toegevoegd op 17 april 2019

  Een terughoudende helderziende werkt samen met een botte rechercheur met een goed hart en gebruikt haar paranormale krachten om hem te helpen misdrijven op te lossen.

  Bekijk op Netflix

 • Samantha! (S02)

  Samantha! (S02)

  Vandaag toegevoegd

  Samantha, een kindsterretje in de jaren 80, blijft vasthouden aan een restje beroemdheid met hilarische, onbezonnen plannen om weer in de spotlights te komen.

  Bekijk op Netflix

 • Selection Day (S01)

  Selection Day (S01)

  Vandaag toegevoegd

  Twee jonge crickettalenten verzetten zich tegen hun overheersende vader en een systeem dat tegen hen is gericht om hun eigen ambities en identiteit na te jagen.

  Bekijk op Netflix