Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 11)

Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original Edoardo Ferrario: Temi Caldi bekijken. Andere nieuwe films zijn Chief Daddy, Blair Witch en A Dog's Purpose.

En dan zijn er nog de nieuwe afleveringen in al bestaande series. Steeds vaker worden de nieuwe afleveringen direct na de uitzending in Amerika ook hier in Nederland toegevoegd. Daardoor kun je nu gelijk de nieuwe episodes van Star Trek Discovery, The Flash en Riverdale aanzetten.

Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

Nieuwe Netflix Original films

Nieuwe Netflix Original series

 • Love, Death & Robots

  Love, Death & Robots

  Vandaag toegevoegd

  Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.

  Bekijk op Netflix

 • Queer Eye (S03)

  Queer Eye (S03)

  Vandaag toegevoegd

  Leg de zakdoekjes maar klaar! Deze gloednieuwe 'Fab Five' komen met hippe tips, emotioneel geladen make-overs en oprechte ontboezemingen die allerlei gevoelens losmaken.

  Bekijk op Netflix

 • Robozuna (S02)

  Robozuna (S02)

  Vandaag toegevoegd

  Een jongen en zijn zelfgemaakte robot doen mee aan de zwaarste competitie in het universum terwijl ze proberen hun onderdrukte land te bevrijden van een kwaadaardig rijk.

  Bekijk op Netflix

 • Romance Is a Bonus Book (S01)

  Romance Is a Bonus Book (S01)

  Toegevoegd op 12 maart 2019

  Een getalenteerde schrijver, de jongste hoofdredacteur ooit bij zijn uitgeverij, raakt verwikkeld in het leven van een voormalige copywriter die op zoek is naar een baan.

  Bekijk op Netflix

 • Si no te hubiese conocido

  Si no te hubiese conocido

  Vandaag toegevoegd

  Eduard, een vader en echtgenoot, verliest zijn gezin in een fataal ongeluk. Hij reist naar een parallel universum, op zoek naar een beter lot voor zijn dierbare vrouw.

  Bekijk op Netflix

 • Terrace House: Opening New Doors (S06)

  Terrace House: Opening New Doors (S06)

  Toegevoegd op 12 maart 2019

  Een groep jonge mensen, onder wie een chef-kok, een snowboarder en een ijshockeyster, komen bij elkaar in het bos van Karuizawa om hun dromen waar te maken.

  Bekijk op Netflix

 • The Disappearance of Madeleine McCann

  The Disappearance of Madeleine McCann

  Vandaag toegevoegd

  Het verdriet van een echtpaar over hun dochters verdwijning wordt vergroot door een hysterische media en een agent die onterecht denkt dat ze er iets mee te maken hebben.

  Bekijk op Netflix

 • Turn Up Charlie

  Turn Up Charlie

  Vandaag toegevoegd

  Een aan lager wal geraakte dj wil zijn muzikale carrière nieuw leven inblazen terwijl hij werkt als nanny voor de elfjarige dochter van zijn beroemde beste vriend.

  Bekijk op Netflix

 • YooHoo, redder in nood

  YooHoo, redder in nood

  Vandaag toegevoegd

  De slimme YooHoo en zijn ijverige vriendjes reizen op een reeks magische missies de hele wereld over om dieren in nood te redden.

  Bekijk op Netflix