Foto: Netflix

Super Drags

Deze cartoonserie ziet eruit als een kinderprogramma, maar geloof niet alles wat je denkt te zien. Deze cartoon is namelijk absoluut niet de serie die jij aan je kinderen moet laten zien. Er wordt namelijk redelijk veel in gescholden en je ziet dingen die ongepast zijn voor kinderen, maar je zou zelf wel een kijkje kunnen nemen. Aan de naam had je het al kunnen lezen: deze serie gaat over Drag Queens als superhelden.

De serie over fabuleuze superhelden is bedoeld om met een korreltje zout te nemen. Dit is al te zien in de trailer van Super Drags, waarin je gelijk ziet dat het een serie vol met flauwe humor wordt. De hoofdpersonages heten “The Brain”, “The Brawn” en “The Heart”. Deze drag sisters vechten tegen het kwaad, waarvan we een vijand al in de trailer kunnen zien.

Super Drags kan een serie worden waarbij je de voetjes lekker omhoog doet, achterover leunt met een zak chips om daar af en toe in te stikken van het lachen. De serie zou een soort verknipte versie van Charlie’s Angels met drag queens moeten zijn.