Het laatste Netflix nieuws

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 46)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Wanneer komt Rick & Morty seizoen 4 op Netflix?

  In de Verenigde Staten is het tijd voor feest nu Rick & Morty seizoen 4 is verschenen. Helaas kan Nederland nog niet hetzelfde zeggen, want de serie is nog niet op Netflix verschenen. Over een releasedatum heeft Netflix nog niets bekendgemaakt, maar rooskleurig ziet het er niet uit.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 45)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Kijk The End of the F***ing World season 2 nu op Netflix

  Vanaf vandaag is het zover. The End of the F***ing World season 2 is vanaf nu te bekijken op Netflix. Net als in het eerste seizoen zijn er acht afleveringen die het verhaal van James en Alyssa verder vertellen.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 44)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  The Witcher trailer kondigt releasedatum aan

  Lang hebben we moeten wachten, maar nu kunnen we eindelijk genieten van de eerste volledige trailer voor The Witcher die op Netflix te zien zal zijn. Naast de trailer krijgen we ook een releasedatum van 20 december in onze schoot geworpen. Je kunt hier de trailer van The Witcher bekijken, waar Henry Cavill schittert als Geralt of Rivia.

  The End of the F***ing World season 2 trailer is hier!

  De eerste trailer van het nieuwe seizoen van The End of The F***ing World is hier. De beelden tonen gedeeltelijk hoe de cliffhanger van seizoen 1 wordt opgelost in combinatie met flink wat lijkt op een bruiloft. Bekijk de trailer hier!

  Nederlanders delen massaal hun Netflix-account

  Met de vele streamingdiensten en abonnementen die er tegenwoordig bestaan kan het een dure bedoening worden. Het is daarom ook niet zo vreemd dat mensen de diensten met elkaar delen, wat in Nederland op grote schaal gebeurd. Dat blijkt uit onderzoek.

  Game of Thrones-makers stoppen met Star Wars-project

  Vorig jaar februari werd bekend dat David Benioff en D. B. Weiss zouden beginnen aan een nieuwe Star Wars-trilogie die zich na de Skywalker-trilogie zou afspelen. Nu is bekendgemaakt dat dit deel niet meer door gaat. Dit komt waarschijnlijk door een andere deal met Netflix.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 43)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Netflix account sharing wordt binnenkort aangepakt

  Al jaren is het bij streamers met Netflix de normaalste zaak van de wereld om een account te delen. Het mocht eigenlijk niet, maar Netflix liet dit toe. Tot nu dan, want Netflix heeft aangegeven bezig te zijn om account sharing aan te pakken.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 41)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Bekijk nu de Riverdale season 4 premiere op Netflix!

  Netflix heeft de eerste aflevering van Riverdale season 4 beschikbaar gemaakt. De aflevering, genaamd 'In Memorial' staat volledig in het teken van Luke Perry. De acteur overleedt eerder dit jaar plotseling aan de gevolgen van een beroerte.

  Vanaf vandaag kun je El Camino op Netflix kijken!

  De Breaking Bad film, El Camino, is vandaag uitgekomen op Netflix. De film speelt zich af na de gebeurtenissen in het laatste seizoen van Breaking Bad. Hiermee gaat het verhaal van Jesse Pinkman verder, zes jaar nadat de laatste aflevering verscheen op TV.

  The End of the F***ing World season 2 releasedatum onthuld

  Het heeft een flinke tijd mogen duren, maar de kogel is eindelijk door de kerk. The End of the F***ing World is terug van weggeweest. De Netflix-serie beantwoordt binnenkort de vragen die ontstonden na de cliffhanger van seizoen 1. Het nieuwe seizoen komt volgende maand namelijk uit.

  Rick and Morty seizoen 4 brengt eerste trailer met slecht nieuws

  Na al het wachten is het moment aangebroken. Rick and Morty seizoen 4 heeft eindelijk een releasedatum gekregen van Adult Swim. De trailer van seizoen 4 toont ook de datum waarop we de gestoorde avonturen van het dynamische duo kunnen verwachten.

  El Camino, de Breaking Bad film, bevat geheime cameo en veel bekende gezichten

  Het duurt niet lang meer voordat El Camino, de Breaking Bad film, op Netflix verschijnt. Toch is de film nog in dikke mist verhuld en zijn details rondom de film schaars. Via The Hollywood Reporter is nu bekendgemaakt dat een oude bekende van Jesse Pinkman in de film zal spelen.

  'Mensen willen liever Disney+ in Nederland dan een Netflix abonnement'

  Het ziet er naar uit dat Disney+ steeds meer belangstelling van kijkers trekt. Met een gratis proefperiode heeft de streamindienst al een hoop kijkers voor haar gewonnen. De vraag is of al die kijkers na de proefperiode wel blijven hangen, aangezien er al zoveel diensten zijn en geld niet op de rug groeit. Wil men liever Disney+ in Nederland?

  Stranger Things Dead by Daylight crossover brengt Netflix en games samen

  Als je één van de populairste series op Netflix moet benoemen, dan komt Stranger Things al snel als optie naar boven. Dit sci-fi avontuur wordt nu vermengd met een videogame. Er ontstaat een ware crossover tussen Stranger Things en de videogame Dead by Daylight. De crossover moet het beste van beide werelden combineren.

  Netflix release Seinfeld breidt wereldwijd het Netflix aanbod uit

  Netflix wordt weer een serie rijker. Zo worden de Netflix releases uitgebreid met de tv-serie Seinfeld. Met deze nieuwe content krijg je weer urenlang nieuw beeldmateriaal aangeleverd. Seinfeld is een populaire sitcom uit de jaren '90, die vandaag de dag nog steeds erg populair is.

  De releasedatum van The Witcher Netflix serie is gelekt

  Goed nieuws voor The Witcher fans. De releasedatum van The Witcher op Netflix is mogelijk gelekt door het Nederlandse Netflix-account. In de tweet staat beschreven hoeveel nachtjes je nog moet slapen totdat bepaalde series uitkomen, waaronder hoe lang het nog duurt totdat The Witcher op Netflix staat.

  Riverdale Season 4 releasedatum bekendgemaakt

  Ondanks twijfels of er ooit een vierde seizoen zou komen, is het straks toch zover! Riverdale Season 4 is niet ver meer van ons verwijderd, want de releasedatum van deze immens populaire Netflix-serie is nu bekendgemaakt. Volgende maand kunnen wij al aan de slag met een heel nieuw Riverdale-avontuur.

  Verwijderd van Netflix - Deze films en series verdwijnen binnenkort (Week 35)

  Netflix voegt niet alleen nieuwe films en series toe. Soms worden ze ook weer verwijderd van de dienst. Daarom hebben wij het Netflix Verwijderoverzicht zodat je deze films en series nog snel kunt bekijken.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 35)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Breaking Bad film trailer en releasedatum uitgebracht door Netflix

  Netflix heeft een teaser trailer van de aankomende Breaking Bad film uitgebracht. De film zal El Camino: A Breaking Bad Movie gaan heten. Daarnaast is ook de releasedatum van de film uitgebracht. De film is al snel te bekijken op Netflix, namelijk al in oktober dit jaar. In de trailer zien we Skinny Pete die wordt verhoord door de politie.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.