Het laatste Netflix nieuws

  AliExpress verkoopt Netflix, Disney+ en Spotify abonnementen

  RTL Nieuws meldt dat Netflix, Disney+ en Spotify abonnementen via AliExpress verkocht worden. Deze gaan voor prijzen die ver onder de normale abonnementskosten vallen. Het gaat mogelijk om illegale deals.

  The Crown seizoen 6 komt alsnog naar Netflix

  The Crown, één van Netflix' meest bekroonde dramaseries, krijgt toch nog een zesde seizoen om mee af te sluiten. In eerste instantie zou de serie na vijf seizoen stoppen, maar bedenker Peter Morgan heeft toch nog een goed idee voor een zesde seizoen.

  Netflix serie Unsolved Mysteries levert nu al tips op

  Netflix heeft op 1 juli haar nieuwe documentaireserie Unsolved Mysteries uitgebracht. De serie is razend populair en is inmiddels al meer dan een miljoen keer bekeken. Niet slecht voor een serie die pas een week online is. Daarbij leverde de serie ook al geloofwaardige tips op over de onopgeloste zaken.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 26)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Netflix stopt met The Chilling Adventures of Sabrina

  Netflix zendt sinds 2018 de op de comics gebaseerde serie The Chilling Adventures of Sabrina uit. Middels een tweet is nu bekend gemaakt dat de avonturen van Sabrina tot een eind gaan komen. In 2020 komen de laatste afleveringen van de serie uit op Netflix.

  Ciri wordt compleet anders in The Witcher Seizoen 2

  Waar Geralt het hele eerste seizoen van The Witcher op Netflix spendeerde om zo ver mogelijk bij Ciri vandaan te blijven, lijkt de rol van Ciri in het tweede seizoen flink anders te worden. Het bespreken daarvan kan uiteraard niet zonder spoilers over seizoen 1, dus let op voor je verder leest!

  Prijs abonnement Netflix wordt mogelijk weer verhoogd

  Er bestaat een mogelijkheid dat de prijs voor het Netflix abonnement wordt verhoogd. Dit blijkt uit een publicatie van Variety. De website concludeert dit op basis van een onderzoek, wat eerder door Coewen & Co. werd uitgevoerd. Veel mensen gaven aan bereid te zijn om meer te betalen voor de streamingdienst.

  Release van Vis a Vis seizoen 5 op Netflix is deze maand nog!

  De release van Vis a Vis seizoen 5 is ondertussen alweer aangekondigd door Netflix. Het ziet er naar uit dat de hitserie al heel snel op de streamingdienst zal verschijnen. Er verschijnen deze zomer nog nieuwe afleveringen.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 25)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Gotham season 5 staat nu op Netflix

  Het laatste seizoen van Gotham staat nu op Netflix. Sinds 1 juli heeft Netflix Gotham season 5 op de streamingdienst gelanceerd. Het nieuwe seizoen is tevens het laatste van de Batman-prequel serie.

  Ghislaine Maxwell uit Netflix-docu Jeffrey Epstein: Filthy Rich opgepakt

  Ghislaine Maxwell is opgepakt. Toen de Netflix- serie Jeffrey Epstein: Filthy Rich onlangs verscheen, zochten mensen waarschijnlijk op Google veel naar Maxell. Zij was de vriendin van de beruchte man die nogal onzedelijk te werk ging. Na vier afleveringen bleek zij nog vrij rond te lopen, maar ook voor haar lijkt het nu foute boel.

  Nederlandse Netflix Original ‘Dirty Lines’ gaat over telefoonseks

  Netflix maakt al jaren eigen series, maar Netflix Originals van Nederlandse bodem zijn er nog maar weinig. In 2021 wordt dit aanbod uitgebreid met Dirty Lines. De serie heeft wel een heel opvallend onderwerp. Dirty Lines gaat namelijk over de geboorte van betaalde telefoonseks.

  Eerste beelden duiken op van de nieuwe Cuphead serie

  Netflix heeft op Twitter de eerste beelden laten zien van de teaser voor de nieuwe serie van Cuphead. The Cuphead Show! is gebaseerd op het goed ontvangen spel Cuphead uit 2017. Vorig jaar werd de serie aangekondigd door studio MDHR.

  Tom Cruise had grote invloed op stunts in The Witcher serie

  Eén van de dingen waarom The Witcher serie op Netflix wordt geprezen, zijn de actievolle gevechtsscènes, waarbij Henry Cavill vaak zijn eigen stunts deed. Volgens de acteur was de keuze daarvoor flink beïnvloed door Tom Cruise.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 24)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Stranger Things einde al bekend bij Duffer brothers

  Stranger Things is één van Netflix’ meest succesvolle series. Desondanks is het niet de bedoeling dat de serie eindeloos doorgaat. Sterker nog: de Duffer brothers hebben al enige tijd een einde in gedachten.

  Netflix Cyberpunk: Edgerunners animé onderweg

  Tijdens de Night City Wire stream maakte CD Projekt Red een heleboel nieuwe details van Cyberpunk 2077 bekend. De game kwam niet als enige aan bod. Er komt namelijk ook een animé genaamd Cyberpunk Edgerunners aan die op Netflix te zien zal zijn.

  Geralt en Ciri zullen knokken in The Witcher seizoen 2

  De productie van het tweede seizoen van The Witcher zal binnenkort weer van start gaan. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich vertelt in een interview met The Wrap dat we in het tweede seizoen veel zullen zien over de band van Geralt en Ciri.

  Netflix laat je nu films en series verwijderen uit de 'verderkijken' lijst

  Netflix heeft recent een update uitgevoerd, waarbij een grote irritatie van gebruikers is opgelost. Vanaf nu kunnen abonnees namelijk films en series uit hun lijst van ‘verderkijken’ verwijderen.

  Netflix bevestigt officieel zesde seizoen Lucifer

  Goed nieuws voor alle Lucifer fans. Nadat eerder deze week al de officiële verschijningsdatum van het vijfde seizoen van Lucifer bekend gemaakt werd, heeft Netflix nu ook bevestigd dat er nog een zesde seizoen komt. Dit wordt wel het allerlaatste seizoen van de serie.

  Cobra Kai verlaat YouTube Premium en wordt Netflix serie

  Cobra Kai verlaat YouTube Premium en wordt vanaf nu een Netflix serie. Het derde seizoen van Cobra Kai verhuist namelijk naar de streamingdienst Netflix. Dit nieuws is naar buiten gebracht door Variety.

  The Witcher seizoen 2 opnames worden weer hervat

  Voor fans van de Netflix serie The Witcher is er goed nieuws: De opnames rondom seizoen 2 van de serie worden binnenkort hervat. Op 17 augustus staat Geralt weer voor de camera in het Verenigd Koninkrijk.

  Netflix verklapt verschijningsdatum vijfde seizoen van Lucifer

  Netflix heeft in een nieuwe trailer van Lucifer de verschijningsdatum van het vijfde seizoen van de serie verklapt. Inmiddels heeft Netflix de datum ook maar officieel bevestigd.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 23)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Warrior Nun vanaf 2 juli op Netflix

  Netflix komt met de nieuwe serie Warrior Nun. De serie werd op verschillende plekken in de Spaanse provincie Malaga opgenomen. De serie vindt zijn inspiratie in de manga Warriors Nun Arela. Volgende maand kunnen we de serie streamen op Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.