Het laatste Netflix nieuws

  Krijgt Netflix serie Castlevania een spin-off?

  Er is aangekondigd dat het vierde seizoen van Castlevania het laatste seizoen wordt van de Netflix animatieserie. Toch hoeven we nog geen afscheid te nemen van deze wereld, aangezien de kans groot is dat er spin-off komt van de serie. Wat kunnen we nu van de Netflix serie Castlevania spin-off verwachten?

  Netflix dropt gloednieuwe trailer Undercover-film Ferry

  Goed nieuws voor alle fans van de Netflix-serie Undercover! Netflix heeft zojuist een gloednieuwe trailer voor de prequel Ferry gedropt. In de trailer horen we de drugsbaas uit Undercover een verhaaltje vertellen over de film. Met de officiële trailer maakt Netflix de fans warm voor de film.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 15)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Is er weer een nieuwe You seizoen 3 teaser?

  De welbekende serie You, is op dit moment maar twee seizoenen lang. Gelukkig weten we dat er een derde seizoen aankomt en na al enorm veel hints en teaser gekregen te hebben, mogen we opnieuw een nieuwe teaser aanschouwen voor de hitserie van Netflix.

  Gaten Matarazzo heeft Stranger Things spin-off idee

  Acteur Gaten Matarazzo, bekend van zijn rol als Dustin Henderson, ziet een Stranger Things spin-off over Dustin en Steve Harrington (Joe Keery) wel zitten. Hoe gaat dat er volgens hem uitzien?

  Netflix serie Bridgerton vernieuwd voor seizoen 3 en 4

  Bridgerton krijgt, bovenop het tweede seizoen, er nog twee seizoenen bij. De Netflix serie was razend populair bij de abonnees. Het was zelfs in het debuut de best bekeken Netflix show ooit. Wat kunnen we nu verwachten van Netflix serie Bridgerton seizoen 3 en 4?

  Tip: Love and Monsters nu te kijken op Netflix

  We moesten een tijdje wachten op Love and Monsters, maar de langverwachte film staat nu eindelijk op Netflix. De film is ook genomineerd voor een Oscar, dus zeker even de moeite waard om te kijken.

  Chadwick Boseman documentaire zal maar kort te zien zijn op Netflix

  Netflix komt komend weekend met een Chadwick Boseman documentaire die wat meer inkijk geeft in het leven van de overleden acteur. Helaas zal de documentaire maar kort te zien zijn bij de streamingdienst.

  Netflix toont Army of The Dead trailer van Zack Snyder

  Het is altijd weer even juichen als we een nieuwe trailer zien van een nieuwe Zack Snyder film. Daarom zijn we ook heel blij dat Netflix besloten heeft om de eerste Army of The Dead trailer online te gooien.

  'Dit is waarom Regé-Jean Page stopt met Bridgerton'

  Acteurs die verbonden zijn aan Bridgerton lijken in de slappe was te zitten, want de Netflix show is een hit en kan veel seizoenen krijgen. Regé-Jean Page stopt er alleen mee en nu is duidelijk waarom.

  Kijk deze 3 films voordat Netflix ze verwijdert

  Netflix verwijdert elke maand een hele lading aan films en series. Er komen natuurlijk ook weer een hoop nieuwe vervangende films en series voor terug, maar het blijft een treurige gebeurtenis. Deze maand worden er nog 29 films verwijderd van de streamingdienst en een aantal hiervan moet je toch nog gezien hebben voordat het straks te laat is.

  Veel Nederlandse invloeden in Netflix hit The Serpent

  De Netflix serie The Serpent is een enorme hit. Sinds dit weekend staat de serie in Nederland dan ook op nummer 1 op de streamingdienst. De serie heeft de nodige Nederlandse invloed gekregen. Zo speelt de Nederlandse acteur Armand Rosbak de rol van Willem Bloem en is de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg een andere hoofdpersoon in de serie (al wordt hij gespeeld door de Britse acteur Billy Howle).

  Dit is wanneer Elite seizoen 4 te zien is op Netflix

  Er zijn nieuwe beelden van de serie Elite uitgegeven door Netflix. Op Twitter zijn meerdere beelden getoond van het nieuwe seizoen en we krijgen al een kleine blik op wie we zonder twijfel terug gaan zien in het nieuwe seizoen. Naast alleen een blik op de nieuwe studenten in de serie, hebben we ook een releasedatum en die is sneller dan je denkt!

  Dit is de superheldenkomedie van Netflix die voor veel negatieve reacties zorgt

  Eerder deze week verscheen er een grote Netflix Original film, Thunder Force. Het zou een superheldenkomedie moeten zijn met actrices Melissa McCarthy en Octavia Spencer. Alleen niet iedereen lijkt blij te zijn met de nieuwe Netflix film, zo komen er een groot aantal negatieve reacties binnen op verschillende socialemediakanalen.

  Dit is wanneer Uncharted op Netflix verschijnt

  Met de nieuwe deal tussen Netflix en Sony Pictures Entertainment, kunnen we in 2022 de nieuwste Sony-films op de streamingdienst verwachten. Eén van deze films is Uncharted. Wanneer kunnen we deze film op Netflix verwachten?

  Dit is de reactie van The Crown acteurs op het overlijden van prins Philip

  De Britse prins Philip is vorige week overleden. De acteurs van de populaire Netflix serie ‘The Crown’, reageren nu op het treurige nieuws. Niet alleen de twee acteurs hebben een reactie gegeven, maar ook Netflix geeft namens het hele bedrijf een reactie op de tragische gebeurtenis.

  Tip: Kijk deze Universal films op Netflix voordat ze verdwijnen!

  Nu het erop lijkt dat de Universal films van Netflix gaan verdwijnen, is het misschien een goed idee om nog snel een aantal films te binge-watchen. Universal heeft een gigantisch aantal films, maar om het makkelijk te maken, zijn hier een aantal films die je gezien moet hebben, nu het nog kan.

  Naar deze drie grote Netflix films moet je uitkijken!

  Netflix is druk bezig met het maken van nieuwe, spectaculaire films. Veel projecten hebben een cast waar je u tegen zegt. Hieronder vind je drie grote Netflix films waar de streamingdienst op dit moment aan werkt, die spectaculairder dan ooit worden!

  Welke series zijn nu trending op Netflix?

  Elke week zijn er wel weer nieuwe series populair, waardoor series die de week daarvoor trending waren uit het zicht verdwijnen. Deze week zijn er ook een aantal series populair, die dat al een aantal weken vasthouden. Over welke Netflix series hebben we het nu over?

  Netflix sluit grote exclusieve deal met Sony voor nieuwe films

  Netflix heeft een grote, exclusieve deal gesloten met Sony. Hiermee worden films van Sony Pictures Entertainment na de release in de bioscoop en op blu-ray uitgebracht op Netflix. Welke nieuwe films kunnen we nu verwachten in de komende jaren op de streamingdienst?

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 14)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Wat laat de Woman in the Window Netflix trailer ons zien?

  Amy Adams schittert als Anna Fox in de nieuwe Woman in the Window Netflix trailer. Aan de korte fragmenten van de film te zien, belooft het een ijzingwekkend verhaal te worden. Wat kunnen we nu precies terugzien in de trailer?

  Peaky Blinders zonder Cillian Murphy is een optie

  Steven Knight, de maker van Peaky Blinders heeft al duidelijk gemaakt dat het onmogelijk is om je Peaky Blinders voor te stellen zonder Cillian Murphy. Toch sluit de showrunner niet uit dat het ooit gaat gebeuren. De hitserie van de BBC die ook op Netflix staat keert binnenkort terug voor een laatste seizoen.

  Wat mannen willen? Netflix geeft je vandaag het antwoord

  Het is natuurlijk al een vraag die een tijdje zoekt naar een antwoord. Vanaf vandaag geeft Netflix je het antwoord op wat mannen willen met de toevoeging van een film en een nieuwe Anime-serie.

  Deze nieuwe true crime documentaires verschijnen binnenkort op Netflix

  True Crime en Netflix gaan tegenwoordig bijna hand in hand na het succes van de documentaires over grote seriemoordenaars. Gelukkig zijn ze nog niet klaar en verschijnen er binnenkort twee nieuwe True Crime documentaires op het platform.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.