Het laatste Netflix nieuws

  Peaky Blinders krijgt nieuwe series

  Veel mensen vinden het natuurlijk erg jammer dat Peaky Blinders na het zesde seioen zal gaan stoppen. Gelukkig voor deze mensen zal dit niet het laatste zijn wat we te zien krijgen van de befaamde familie Shelby. Niet alleen zal er een Peaky Blinders film uitkomen, maar er zal ook nog een andere serie verschijnen.

  Netflixserie Titans heeft een Batgirl gestrikt

  De afgelopen maanden verschenen er op XGN.nl regelmatig nieuwsberichten over de serie Batwoman. Er zijn alweer twee seizoenen van de serie verschenen en misschien maakt Batman binnenkort zelfs zijn opwachting in de serie. Ondertussen zit Batgirl ook niet stil en krijgen we haar te zien in een hele andere serie. Sinds 2018 draait de serie Titans en daarvoor is een nieuwe Batgirl gestrikt.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 3)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Lupin acteur Omar Sy móést de rol wel spelen

  In Nederland zijn we momenteel allemaal in de ban van ‘Lupin’. De Franse Netflix serie neemt ons mee op het avontuur van de geniale Assane Diop, die op een enorm bijzondere manier zijn vaders onschuld wil bewijzen. De man die de hoofdrol speelt, Omar Sy, geeft aan dat hij deze rol heel erg graag wilde.

  Bridgerton seizoen 2 officieel bevestigd door Netflix!

  Eén van de meest populaire series op Netflix vorig jaar was ongetwijfeld Bridgerton. Ondanks het grote succes was er alleen nog geen nieuw seizoen aangekondigd. Daar komt nu verandering in, want Netflix heeft officieel Bridgerton seizoen 2 bevestigd.

  Immortals Fenyx Rising 'Blood of Zeus' missie online

  Immortals Fenyx Rising spelers opgelet! Er is namelijk vanaf vandaag een missie gebaseerd op de Netflix serie ‘Blood of Zeus’ online. Bij deze missie komt ook een karakter- en wapenpakket vrij. De missie zal ‘A tribute to family’ gaan heten en je neemt het op tegen de twee monsters Chimera en Cerberus.

  Jurassic World Dominion sluit aan op Netflix-serie

  Jurassic World staat anno 2021 weer helemaal in de aandacht. De filmreeks van Steven Spielberg begon al in de vorige eeuw met de Jurassic Park films en kreeg in 2015 een vervolg met Jurassic World. In 2018 verscheen alweer het tweede deel en op dit moment kunnen we op Netflix genieten van de animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous. Maar daar blijft het niet bij, want in 2022 krijgen we de film Jurassic World 3: Dominion. Het is nog even wachten, maar er zijn wel nieuwe details over de film bekend.

  Netflix Shuffle Play rolt begin dit jaar wereldwijd uit

  Deze week viel op XGN al te lezen dat Netflix op dit moment ruim 200 miljoen abonnees heeft en dat 2020 daarmee ook nog eens hun recordjaar is. Netflix laat het hier alleen niet bij zitten en pakt in 2021 lekker door. Zo brengt de dienst dit jaar elke week een nieuwe Netflix Original uit en gaat het Netflix Shuffle dit jaar wereldwijd uitrollen.

  Sex Education seizoen 3 gaat met veranderingen komen

  Netflix is druk bezig met de productie van seizoen 3 van Sex Education. Deze serie kent ontzettend veel succes met de eerste twee seizoenen en het werd aan het eind van seizoen 2 duidelijk dat er ook nog een derde zou gaan komen. Volgens Asa Butterfield zullen hierin een aantal veranderingen plaatsvinden.

  Netflix in recordjaar door grens van 200 miljoen abonnees

  Het rampjaar 2020 ligt gelukkig ondertussen alweer een tijdje achter ons, maar met de Britse variant opkomst worden de maatregelen voorlopig alleen nog maar erger. Desondanks kent de coronacrisis ook winnaars en Netflix is daar één van. Netflix boekt namelijk een recordjaar en is nu door de grens van 200 miljoen abonnees heen.

  Peaky Blinders krijgt een film na seizoen 6

  Deze week zal door de Peaky Blinder fans niet snel vergeten worden. De week begon vrij somber nadat bekend werd dat de serie na zes seizoen ermee stopt, maar werd daarna toch erg vrolijk. We hebben namelijk nog één seizoen tegoed en er komt ook een Peaky Blinders film aan.

  Netflix niet blij met Netflixporno Bridgerton

  Vroeger toen in Nederland nog nooit iemand van Netflix, Disney Plus of Prime Video had gehoord, gingen Nederlanders massaal naar de videotheek. Op vrijdagavond op de fiets naar de videotheek om even een nieuw filmpje te huren. Het waren andere tijden, maar komen op een bijzondere manier toch terug.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 1)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Dit zijn de populairste series van 2020!

  Het jaar 2020 stond grotendeels in het teken van het coronavirus. Erg vervelend, maar het betekende wel dat we met z’n allen veel meer video’s gingen streamen. Eind december kon je op XGN.nl al lezen wat de populairste series van 2020 waren op Disney Plus en iets daarvoor hadden we al het overzicht van Netflix. Maar het totale overzicht moesten we allemaal nog even op wachten, tot vandaag. Dit zijn de meest gestreamde series van 2020!

  Homeland seizoen 8 volgende maand naar Netflix

  Fans van de serie Homeland maken zich op voor het laatste seizoen in Homeland seizoen 8. Nog één keer kun je CIA agente Carrie Mathison (Claire Danes) volgen in de finale van de serie. Volgende maand komt het laatste seizoen en daarmee de spannende ontknoping naar Netflix.

  Avatar acteur ziet een live action serie wel zitten

  Netflix is aan het werk aan een live action serie van Avatar: The Last Airbender. Acteur Dante Basco, die Zuko speelde in de originele serie, ziet dit idee wel zitten. Basco lijkt nog steeds erg blij met zijn oude rol en zou in de aankomende serie dus ook erg graag terugkeren.

  ‘No Time to Die uitgesteld naar november 2021’

  Het rampjaar 2020 hebben we achter ons gelaten, maar 2021 is tot zover niet veel beter. Het coronavirus hebben we nog steeds niet onder controle en in de Verenigde Staten wordt het er ook niet veel gezelliger op. Helaas moeten we jullie vandaag weer teleurstellen, want James Bond: No Time To Die wordt zo goed als zeker weer uitgesteld.

  The Walking Dead was bijna met Shane in plaats van Rick

  Als je denkt aan The Walking Dead, kan je natuurlijk niet langs hoofdpersoon Rick Grimes. De man die negen seizoenen lang gespeeld werd door Andrew Lincoln werd in zijn tijd bij de show een erg goed en populair personage. Dit had alleen heel erg anders kunnen zijn, zoals blijkt uit een interview.

  Henry Cavill is weer op de been na blessure

  Henry Cavill, de acteur die onder andere Geralt of Rivia en Superman speelde, had de afgelopen tijd last van een hamstringblessure. Via Instagram liet hij ons weten dat dit grotendeels geheeld is en hij gewoon weer op de been is. Hij kon zelfs een stukje hardlopen en het filmen van The Witcher seizoen 2 zal ook een stuk makkelijker zijn.

  Netflix brengt in 2021 iedere week nieuwe Original films uit

  2021 begint voor veel mensen niet zoals gehoopt en voorlopig hebben we nog steeds te maken met corona. De maatregelen lijken alleen maar erger te worden en Netflix dacht waarschijnlijk dat we wel wat goed nieuws konden gebruiken. Netflix begon het jaar al met een nieuw seizoen van Cobra Kai, maar dat is pas het begin. Het echt vuurwerk komt nu.

  Cobra Kai spin off op Netflix zou zomaar eens kunnen

  Hoewel Cobra Kai net zijn derde seizoen heeft gehad, is de fanbase groter dan ooit. De The Karate Kid fans worden nu aangevuld met Cobra Kai fans en de showrunners hebben goud in handen. Intussen komt de ene na de andere mogelijke spin off van de Netflix serie in hun gedachten voorbij.

  Komt After We Collided naar Netflix in Nederland of hoe te kijken?

  De tweede film in de After-saga, After We Collided, heeft tot voor kort in de bioscopen gedraaid. De romance tussen Hardin en Tessa uit de boeken van Anna Todd is nu al op Netflix te zien in de Verenigde Staten, maar wanneer komt de film naar Netflix in Nederland?

  Begint Stranger Things seizoen 4 op 21 augustus?

  Stranger Things seizoen 4 laat wat langer op zicht wachten dan we gewend zijn. Het is al ruim anderhalf jaar geleden dat seizoen 3 een einde kreeg en intussen lopen de opnames voor seizoen 4 nog steeds. Nu lijkt er toch al een releasedatum te zijn voor Stranger Things seizoen 4. Netflix Updates lekt namelijk de datum 21 augustus 2021.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 1)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  De finale van Cobra Kai op Netflix is al bekend

  Cobra Kai heeft momenteel drie seizoenen, maar moet er nog zeker een paar bij krijgen. In totaal moet de Netflix serie zes seizoenen krijgen en dus zijn we pas op de helft. Toch is de finale van de serie al bekend. Dat melden showrunners Josh Heald, Jon Hurtwitz en Hayden Schlossberg in een gesprek met TV Line over de Cobra Kai seizoen 3 finale.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.