Het laatste Netflix nieuws

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 11)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Pretty Little Liars verdwijnt van Netflix

  De geliefde serie Pretty Little Liars werd oneindig veel gekeken op Netflix. Velen hebben de serie zelfs meerdere keren gekeken. De mensen die de serie nog niet gezien hebben, kunnen beter maar snel beginnen, de rechten van de serie worden namelijk niet verlengd.

  Netflix helpt medewerkers tijdens coronacrisis

  Veel mensen kunnen vanwege het coronavirus niet meer aan het werk. Bij veel streamingdiensten is dit ook het geval. Netflix probeert zijn personeel in ieder geval zoveel mogelijk te helpen in deze onzekere tijden. het bedrijf betaalt zijn werknemers gewoon door, ook al zijn de producties van films en series momenteel stilgelegd.

  Ook Disney+ gaat de videokwaliteit verlagen!

  Naast Netflix en YouTube zal Disney+ de videokwaliteit gaan verlagen, dit om de impact van het Europese internetverkeer te verminderen. Vanaf dinsdag zal de kwaliteit een stukje naar beneden gaan, maar volgens de streamingdienst zal je daar niet veel van merken.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 10)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Ook YouTube verlaagt streamingkwaliteit in verband met coronavirus

  Nadat eerder Netflix al gehoor gaf aan de oproep van Europees Commissaris Thierry Breton, verlaagt nu ook YouTube de standaard kwaliteit van haar streams.

  Update- Netflix verlaagt de kwaliteit van streaming wegens coronavirus

  Op verzoek van de EU verlaagt Netflix de komende 30 dagen de bitrate van haar diensten. Resultaat hiervan is dat het datagebruik van de dienst met 25 procent zal afnemen. Hierdoor hoopt het bedrijf bij te dragen aan een verlichting van de de druk op de netwerkcapaciteit binnen de EU.

  The Crown seizoen 4 gaat ondanks coronavirus door met opnames

  Bijna alle films en series zijn vanwege het coronavirus gestopt met opnames voor een paar weken. De serie The Crown gaat als één van de weinige alsnog door met opnames.

  Netflixen met je vrienden: Netflix Party

  Mag je door het coronavirus niet bij je vrienden op bezoek? Met Netflix Party kan je tóch gezellig samen Netflixen.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 9)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Opvallend: coronavirus is niet goed voor Netflix!

  Gisteren zijn er ook in Nederland forse maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Evenementen en voorstellingen waar meer dan honderd mensen aanwezig zijn, zijn per direct afgelast. Nu we wat meer thuis zullen zijn, hebben we gelukkig Netflix nog. Dat komt goed uit voor de streamingdienst, of toch niet?

  Disney+ niet aantrekkelijk genoeg voor volwassenen?

  Disney+ moet al een zware concurrentiestrijd afleggen tegen onder meer Netflix. De streamingdienst heeft naast deze hoge concurrentie nog een ander aandachtspuntje om rekening mee te houden, namelijk het zogeheten PG label. Dit label zou Disney+ al een stuk minder interessant kunnen maken voor volwassenen.

  Meghan Markle krijgt miljoenenaanbod voor terugkeer Suits

  Meghan Markle kan miljoenen verdienen met een terugkeer in de populaire advocatenserie Suits. Het aanbod komt overigens niet van van de producenten zelf.

  Harry Potter niet op Netflix, maar op Amazon Prime te zien!

  Al jarenlang zijn mensen op zoek naar een manier om Harry Potter op Netflix te kijken. Helaas is dit nog steeds niet mogelijk, maar kun je de films wel op een ander platform streamen. Amazon Prime Video heeft de rechten voor alle Harry Potter-films namelijk in handen.

  Bekijk de bloedstollende Ozark seizoen 3 trailer hier!

  Netflix heeft de trailer van het derde seizoen van Ozark vrijgegeven. Dit is ruim achttien maanden na uitbrengen van seizoen twee. Ozark vertelt het verhaal van financieel adviseur Marty Byrde die naar de Ozarks in Missouri gaat, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.

  Wat merkt de redactie van het coronavirus?

  Dat het coronavirus huishoudt in alle delen van de wereld is wel bekend, maar wat merken wij er op de redactie nou van? Hoe houdt de entertainment industrie en het techlandschap zich staande? De redactie laat het weten!

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 8)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Dit is de trailer van La Casa De Papel seizoen 4

  Gisteren is de nieuwe trailer van La Casa De Papel seizoen 4 online gekomen. Het vierde seizoen van de serie zal op 3 april op Netflix komen. Als we de trailer moeten geloven, belooft het weer veel goeds.

  Lucifer-acteur Tom Ellis tekent voor zesde seizoen!

  Lucifer fans opgelet! Tom Ellis, de acteur die de bekende gevallen engel Lucifer speelt, heeft officieel getekend voor een zesde seizoen. Naast Ellis hebben de showrunners en een aantal andere castleden ook getekend. Dit betekent ongetwijfeld dat we een zesde seizoen van Lucifer zullen krijgen!

  Star Trek : Discovery krijgt vijfde seizoen

  Volgens The GWW krijgt Star Trek Discovery een vijfde seizoen. Ondanks dat het vierde seizoen nog van start moet gaan in juli en ook nog het derde seizoen moet komen ziet CBS al een vijfde seizoen zeker zitten. Seizoen 4 en 5 zullen worden opgenomen in de Pinewood Studio's in Toronto.

  We streamen meer door het coronavirus

  Het coronavirus waart rond en zorgt voor veel afgelastingen en minder reizen. In sommige landen wordt zelfs geadviseerd binnen te blijven. Mensen blijven dus meer thuis en gaan meer streamen. Daar profiteren Netflix en Disney+ van.

  Red Notice wordt duurste Netflix productie ooit

  De film Red Notice van Netflix met onder andere Dwayne Johnson wordt de duurste productie van Netflix ooit. Dwayne Johnson heeft dit zelf bevestigd via zijn Instagramaccount. Dat deze film de duurste film van Netflix wordt, komt mede door de rechten die Netflix van deze film heeft gekocht.

  Max Verstappen is boos om Netflix Drive to Survive

  De populaire Netflix-serie Drive to Survive heeft alweer een tweede seizoen gekregen. Fans zijn lovend over de serie, maar niet iedereen is blij met Drive to Survive. Een van deze mensen is niemand minder dan Max Verstappen.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 7)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Dit zijn de beste Netflix series voor jongeren

  Op Netflix is genoeg voor iedereen. Of je nou op zoek bent naar series bomvol actie en spanning of iets romantisch, er is voor ieder wat wils. Een grote doelgroep van Netflix is natuurlijk de jeugd. Gelukkig is er voor hun genoeg om uit te kiezen. Dit zijn momenteel de beste Netflix series voor jongeren om te kijken!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.