• The Naked Director

  The Naked Director

  Toegevoegd op 8 augustus 2019

  In de jaren 80 maakte één vastberaden man van elke verpletterende tegenslag een nieuwe kans. Toru Muranishi zorgde voor een revolutie binnen zijn industrie.

  Bekijk op Netflix

 • Further Tales of the City (2001)

  Further Tales of the City (2001)

  Toegevoegd op 28 juni 2019

  Gecompliceerde romantische escapades, een verre reis en een schokkende onthulling zorgen voor veel ophef onder de bewoners van Barbary Lane 28.

  Bekijk op Netflix

 • More Tales of the City (1998)

  More Tales of the City (1998)

  Toegevoegd op 28 juni 2019

  In 1977 beleven de hechte bewoners van Barbary Lane 28 in San Francisco nieuwe avonturen en spannende romances en krijgen ze te maken met een groot mysterie.

  Bekijk op Netflix

 • Tales of the City (1993)

  Tales of the City (1993)

  Toegevoegd op 28 juni 2019

  In 1976 verhuist de naïeve Mary Ann Singleton naar San Francisco en vindt een nieuwe familie in haar vrijdenkende huisbazin en de bijzondere bewoners van Barbary Lane 28.

  Bekijk op Netflix

 • Trinkets

  Trinkets

  Toegevoegd op 15 juni 2019

  Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.

  Bekijk op Netflix

 • Leila

  Leila

  Toegevoegd op 14 juni 2019

  In de nabije toekomst waarin een onderdrukkingsregime voor een verzuilde samenleving zorgt, omzeilt een vrouw de regels om haar jarenlang vermiste dochter te vinden.

  Bekijk op Netflix

 • Tales of the City

  Tales of the City

  Toegevoegd op 7 juni 2019

  Na een lange afwezigheid keert Mary Ann Singleton terug naar San Francisco, waar ze wordt herenigd met de karakteristieke figuren op Barbary Lane 28.

  Bekijk op Netflix

 • Phi

  Phi

  Toegevoegd op 10 mei 2019

  Een vermaarde rokkenjagende psychiater ontwikkelt een gevaarlijke obsessie voor een danseres. Ondertussen probeert hij zijn duistere verleden verborgen te houden.

  Bekijk op Netflix

 • Historia de un crimen: Colmenares

  Historia de un crimen: Colmenares

  Toegevoegd op 3 mei 2019

  Na een halloweenfeest wordt student Luis Andrés Colmenares dood aangetroffen. Was het een ongeluk of moord? Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

  Bekijk op Netflix

 • Special

  Special

  Toegevoegd op 12 april 2019

  Een jonge homo met een hersenverlamming heeft genoeg van zijn geïsoleerde bestaan en besluit eindelijk zelf de regie over zijn leven in handen te nemen.

  Bekijk op Netflix

 • Quicksand

  Quicksand

  Toegevoegd op 5 april 2019

  Nadat een welgestelde voorstad van Stockholm wordt opgeschrikt door een tragedie op een school, wordt een ogenschijnlijk normale tiener aangeklaagd voor moord.

  Bekijk op Netflix

 • My Husband Won't Fit

  My Husband Won't Fit

  Toegevoegd op 20 maart 2019

  Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar aan de universiteit en hebben later een gelukkig huwelijk, maar met de tijd dreigt een ongewoon probleem hun relatie te verstoren.

  Bekijk op Netflix

 • The Assassination of Gianni Versace

  The Assassination of Gianni Versace

  Toegevoegd op 6 maart 2019

  Bepalende momenten in Andrew Cunanans leven leidden in 1997 tot een reeks moorden. Hij doodde vijf mensen, onder wie mode-icoon Gianni Versace.

  Bekijk op Netflix

 • Vivir sin permiso

  Vivir sin permiso

  Toegevoegd op 8 februari 2019

  Wanneer een Galicische schipper en drugsbaron die z'n Alzheimer probeert te verbergen, met pensioen gaat, wil zijn rechterhand het imperium van z'n erfgenaam ontvreemden.

  Bekijk op Netflix

 • Nightflyers
  Rating: 47

  Nightflyers

  Toegevoegd op 1 februari 2019

  De toekomst van de mensheid staat op het spel. Een groep wetenschappers en een krachtige telepaat vertrekken aan boord van een ruimteschip vol geheimen.

  Bekijk op Netflix

 • When Heroes Fly

  When Heroes Fly

  Toegevoegd op 10 januari 2019

  Jaren na een felle ruzie komen vier Israëlische veteranen weer samen. Ze vertrekken naar Colombia en gaan op zoek naar een vrouw van wie ze dachten dat ze dood was.

  Bekijk op Netflix

 • Tidying Up with Marie Kondo
  Rating: 69

  Tidying Up with Marie Kondo

  Toegevoegd op 1 januari 2019

  In een reeks inspirerende woningmake-overs helpt de wereldberoemde opruimexpert Marie Kondo haar cliënten om spullen uit te zoeken en te kiezen voor wat hen blij maakt.

  Bekijk op Netflix

 • Selection Day

  Selection Day

  Toegevoegd op 28 december 2018

  Twee jonge crickettalenten verzetten zich tegen hun overheersende vader en een systeem dat tegen hen is gericht om hun eigen ambities en identiteit na te jagen.

  Bekijk op Netflix

 • You

  You

  Toegevoegd op 26 december 2018

  Een charmante baas van een boekwinkel is geobsedeerd door een opkomend schrijfster en neemt wel heel extreme stappen om haar aandacht te trekken.

  Bekijk op Netflix

 • Waterschapsheuvel

  Waterschapsheuvel

  Toegevoegd op 23 december 2018

  Een groep konijnen bevecht vele gevaren op hun moedige zoektocht naar een nieuw huis in deze bewerking van de klassieke roman van Richard Adams.

  Bekijk op Netflix