• Man of Steel

  Man of Steel

  Toegevoegd op 22 juni 2019

  De rondzwervende Clark Kent moet zijn krachten verborgen houden voor de wereld. Maar als een slechte generaal de aarde wil vernietigen, komt de man van staal in actie.

  Bekijk op Netflix

 • EVANGELION: DEATH (TRUE)²

  EVANGELION: DEATH (TRUE)²

  Toegevoegd op 21 juni 2019

  Vijftien jaar na de Tweede Inslag sluit de apathische tiener Shinji zich aan bij zijn vaders groep NERV om de Engelen te bevechten. Maar de waarheid kan hen vernietigen.

  Bekijk op Netflix

 • The End of Evangelion

  The End of Evangelion

  Toegevoegd op 21 juni 2019

  Seele geeft het bevel tot een grote aanval op NERV om de Eva's te vernietigen voordat Gendo de Derde Inslag en Instrumentaliteit in gang kan zetten.

  Bekijk op Netflix

 • Jurassic World

  Jurassic World

  Toegevoegd op 15 juni 2019

  Een dinosauruspretpark probeert toeristen te trekken met een sterke nieuwe aanwinst. Maar dan ontsnapt een dodelijke reus en terroriseert het eiland.

  Bekijk op Netflix

 • I Am Mother

  I Am Mother

  Toegevoegd op 7 juni 2019

  Nadat de mensheid bijna is uitgestorven staat het leven van een tiener die in haar eentje door een robotmoeder is grootgebracht op zijn kop als ze een ander mens ontmoet.

  Bekijk op Netflix

 • The Girl with All the Gifts

  The Girl with All the Gifts

  Toegevoegd op 3 juni 2019

  Terwijl een schimmel de mensheid in zombies verandert, vlucht een groep overlevenden met een vreemd geëvolueerd zombiemeisje dat misschien de sleutel tot genezing heeft.

  Bekijk op Netflix

 • The Dark Tower

  The Dark Tower

  Toegevoegd op 1 juni 2019

  Een tiener met bovennatuurlijke krachten ontmoet de laatste Scherpschutter die moet voorkomen dat een tovenaar het enige vernietigt dat het universum bijeenhoudt.

  Bekijk op Netflix

 • Clash of the Titans

  Clash of the Titans

  Toegevoegd op 31 mei 2019

  Als de dappere Perseus de mooie prinses Andromeda wil redden moet hij een bataljon sterke en machtige vijanden verslaan.

  Bekijk op Netflix

 • Hotel Artemis

  Hotel Artemis

  Toegevoegd op 31 mei 2019

  In een dystopisch LA lapt een verpleegster criminelen op in een geheim ziekenhuis met strenge regels. Maar als er rellen uitbreken en de eigenaar komt, is alles mogelijk.

  Bekijk op Netflix

 • Rim of the World

  Rim of the World

  Toegevoegd op 24 mei 2019

  Vier zeer verschillende tieners zijn op zomerkamp wanneer aliens de planeet aanvallen. Ze begeven zich op een gevaarlijke missie om de wereld te redden.

  Bekijk op Netflix

 • See You Yesterday

  See You Yesterday

  Toegevoegd op 22 mei 2019

  Terwijl twee wondertieners tijdreizen onder de knie proberen te krijgen, moeten ze na een tragische schietpartij verschillende gevaarlijke reizen naar het verleden maken.

  Bekijk op Netflix

 • 12 Monkeys

  12 Monkeys

  Toegevoegd op 16 mei 2019

  In 2035 reist een gevangene terug in de tijd om de oorsprong te achterhalen van een dodelijk virus dat de bevolking jaren geleden grotendeels heeft uitgeroeid.

  Bekijk op Netflix

 • Mad Max Beyond Thunderdome

  Mad Max Beyond Thunderdome

  Toegevoegd op 1 mei 2019

  In het laatste deel van deze scifitrilogie raakt Max verwikkeld in de interne spanningen van Bartertown, gerund door de heerszuchtige Aunty Entity.

  Bekijk op Netflix

 • The Wandering Earth

  The Wandering Earth

  Toegevoegd op 30 april 2019

  De mensheid is op zoek naar een nieuwe ster wanneer Jupiter dreigt te botsen met de aarde. Het lot van de planeet ligt nu in handen van een paar onverwachte helden.

  Bekijk op Netflix

 • Hardcore Henry

  Hardcore Henry

  Toegevoegd op 19 april 2019

  Deze film is geheel opgenomen als een first-person shooter-videogame en volgt Henry, een cyborg die zijn vrouw probeert te redden van een schurk met paranormale krachten.

  Bekijk op Netflix

 • Oblivion

  Oblivion

  Toegevoegd op 17 april 2019

  Hoog boven de door oorlog verscheurde aarde, bemant Jack Harper de defensieve drones als hij verrast wordt door een beschadigd ruimtevaartschip.

  Bekijk op Netflix

 • The Hulk

  The Hulk

  Toegevoegd op 17 april 2019

  Door een mislukt experiment verandert wetenschapper Bruce Banner in een sterk groen monster, de Hulk, wanneer hij de controle over zijn emoties verliest.

  Bekijk op Netflix

 • About Time

  About Time

  Toegevoegd op 17 april 2019

  Tim ontdekt dat de mannen in zijn familie door de tijd kunnen reizen en hun leven veranderen en besluit terug te gaan om de vrouw van zijn dromen voor zich te winnen.

  Bekijk op Netflix

 • Wonder Woman

  Wonder Woman

  Toegevoegd op 11 april 2019

  Een krijgsprinses verlaat de relatieve veiligheid van haar beschermde eiland en hoopt een einde te maken aan een verwoestende oorlog in de buitenwereld.

  Bekijk op Netflix

 • Spider-Man: Homecoming

  Spider-Man: Homecoming

  Toegevoegd op 8 april 2019

  Peter Parker keert terug naar zijn oude leventje en gaat gewoon weer naar school. Maar dan biedt de komst van de Gier hem de kans om zichzelf te bewijzen als superheld.

  Bekijk op Netflix