• Designated Survivor: 60 Days

  Designated Survivor: 60 Days

  Toegevoegd op 11 juli 2019

  Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.

  Bekijk op Netflix

 • The Last Czars

  The Last Czars

  Toegevoegd op 3 juli 2019

  Tijdens de sociale onrust in Rusland begin 20e eeuw verzet tsaar Nicolaas II zich tegen alle verandering, wat leidt tot een revolutie en het einde van een dynastie.

  Bekijk op Netflix

 • Chief of Staff

  Chief of Staff

  Toegevoegd op 24 juni 2019

  Als stafchef van de Nationale Vergadering kan Jang Tae-jun achter de schermen invloed uitoefenen op machtige mensen en zijn eigen ambitie om aan de top te komen najagen.

  Bekijk op Netflix

 • Leila

  Leila

  Toegevoegd op 14 juni 2019

  In de nabije toekomst waarin een onderdrukkingsregime voor een verzuilde samenleving zorgt, omzeilt een vrouw de regels om haar jarenlang vermiste dochter te vinden.

  Bekijk op Netflix

 • Killer Ratings

  Killer Ratings

  Toegevoegd op 31 mei 2019

  De Braziliaanse tv-personality en politicus Wallace Souza wordt ervan beschuldigd het brein te zijn achter de gewelddadige misdaden die hij zelf aan de kaak stelde.

  Bekijk op Netflix

 • 1994

  1994

  Toegevoegd op 22 mei 2019

  Aan de hand van archiefbeelden en nieuwe interviews wordt de Mexicaanse politiek in 1994 onderzocht. In dit jaar kwam het EZLN op en werd Luis Donaldo Colosio vermoord.

  Bekijk op Netflix

 • Traitors

  Traitors

  Toegevoegd op 29 maart 2019

  Aan het einde van WO II besluit een Engelse vrouw een raadselachtige Amerikaanse spion te helpen met het uitroeien van Russische infiltratie binnen de Britse regering.

  Bekijk op Netflix

 • Historia de un crimen: Colosio

  Historia de un crimen: Colosio

  Toegevoegd op 22 maart 2019

  In 1994 moet de stervende weduwe van de vermoorde Mexicaanse presidentskandidaat Luis Donaldo Colosio uitzoeken wie de moord op haar man heeft gepleegd. Waargebeurd.

  Bekijk op Netflix

 • De Affaire

  De Affaire

  Toegevoegd op 1 maart 2019

  In dit drama onderzoeken twee journalisten waargebeurde verhalen, zoals de gruweldaden in Srebrenica, afluisterpraktijken van de NSA en het nucleaire programma van Iran.

  Bekijk op Netflix

 • The Story of Us with Morgan Freeman

  The Story of Us with Morgan Freeman

  Toegevoegd op 18 februari 2019

  Verken de kracht van liefde, geloof, macht, oorlog, vrede, rebellie en vrijheid in deze serie over zaken die de mensheid binden en vernietigen.

  Bekijk op Netflix

 • Los días de Ayotzinapa

  Los días de Ayotzinapa

  Toegevoegd op 15 februari 2019

  Deze docureeks weerlegt het verhaal van de Mexicaanse overheid over hoe en waarom 43 studenten van de Escuela Normal Rural de Ayotzinapa in 2014 verdwenen in Iguala.

  Bekijk op Netflix

 • Inside the Mossad

  Inside the Mossad

  Toegevoegd op 29 januari 2019

  In deze documentaire onthullen tientallen voormalige agenten van de Mossad, de Israëlische veiligheidsdienst, hun topgeheime operaties.

  Bekijk op Netflix

 • Kingdom

  Kingdom

  Toegevoegd op 25 januari 2019

  Als er in een koninkrijk vreemde geruchten gaan over de zieke koning, wordt de kroonprins de enige hoop tegen een mysterieuze plaag die zich verspreidt over het land.

  Bekijk op Netflix

 • Weissensee

  Weissensee

  Toegevoegd op 21 januari 2019

  Oost-Berlijn ten tijde van de Koude Oorlog. Een familie die trouw is aan de Stasi en een familie met overtuigde dissidenten komen in contact door een onverwachte romance.

  Bekijk op Netflix

 • Conan Without Borders

  Conan Without Borders

  Toegevoegd op 31 december 2018

  Talkshowpresentator Conan O'Brien gaat op reis in deze special die hem en zijn gevoel voor humor naar afgelegen bestemmingen voert.

  Bekijk op Netflix

 • The Fix

  The Fix

  Toegevoegd op 14 december 2018

  Comedians Jimmy Carr, D.L. Hughley en Katherine Ryan bespreken wereldproblemen met een wisselend panel van grappige gasten en een echte expert.

  Bekijk op Netflix

 • Trotsky

  Trotsky

  Toegevoegd op 10 december 2018

  De complexe historische figuur Leon Trotski komt weer tot leven in deze epische biografie over het tumultueuze leven van de Russische revolutionair.

  Bekijk op Netflix

 • Pine Gap

  Pine Gap

  Toegevoegd op 7 december 2018

  Op de geheime Amerikaans-Australische defensiebasis Pine Gap ontstaan barsten in de belangrijke alliantie terwijl spionnen samenwerken maar elkaar ook tegenwerken.

  Bekijk op Netflix

 • 1983

  1983

  Toegevoegd op 5 december 2018

  In deze duistere, alternatieve geschiedenisthriller ontdekken een naïeve rechtenstudent en een verbeten rechercheur een complot waaronder Polen jarenlang gebukt ging.

  Bekijk op Netflix

 • Patriot Act with Hasan Minhaj
  Rating: 78

  Patriot Act with Hasan Minhaj

  Toegevoegd op 28 oktober 2018

  Iedere zondag geeft Hasan Minhaj in deze unieke comedyserie zijn snijdende en genuanceerde commentaar op het wereldnieuws, de politiek en cultuur.

  Bekijk op Netflix