• Love Alarm

  Love Alarm

  Gisteren toegevoegd

  In een wereld waarin een app je informeert als iemand in de buurt je leuk vindt, ervaart Kim Jojo prille liefde terwijl ze worstelt met persoonlijke problemen.

  Bekijk op Netflix

 • Rookie Historian Goo Hae-Ryung

  Rookie Historian Goo Hae-Ryung

  Toegevoegd op 27 juli 2019

  De vrijgevochten Goo Hae-ryung kiest voor een nieuw leven als wetenschapper aan het hof van Joseon nadat ze heeft gehoord over een baan voor vrouwelijke historici.

  Bekijk op Netflix

 • Designated Survivor: 60 Days

  Designated Survivor: 60 Days

  Toegevoegd op 11 juli 2019

  Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.

  Bekijk op Netflix

 • Zombie Dumb

  Zombie Dumb

  Toegevoegd op 1 juli 2019

  Een jong meisje woont alleen in een spookachtig stadje en raakt bevriend met een stel zombiekinderen met nogal uiteenlopende karakters.

  Bekijk op Netflix

 • Chief of Staff

  Chief of Staff

  Toegevoegd op 24 juni 2019

  Als stafchef van de Nationale Vergadering kan Jang Tae-jun achter de schermen invloed uitoefenen op machtige mensen en zijn eigen ambitie om aan de top te komen najagen.

  Bekijk op Netflix

 • Arthdal Chronicles

  Arthdal Chronicles

  Toegevoegd op 12 juni 2019

  In het mythische land Arth strijden de bewoners van de eeuwenoude stad Arthdal en de omliggende gebieden om de macht terwijl ze een nieuwe samenleving opbouwen.

  Bekijk op Netflix

 • One Spring Night

  One Spring Night

  Toegevoegd op 2 juni 2019

  Als Lee Jeong-in en Yu Ji-ho elkaar ontmoeten, gebeurt er iets onverwachts. Of hangt de lente in de lucht en is er van alles mogelijk?

  Bekijk op Netflix

 • Abyss

  Abyss

  Toegevoegd op 16 mei 2019

  Na een onverwacht overlijden in afzonderlijke incidenten, ontdekken Cha Min en Go Se-yeon dat ze weer tot leven zijn gekomen in nieuwe lichamen die ze niet herkennen.

  Bekijk op Netflix

 • My First First Love

  My First First Love

  Toegevoegd op 18 april 2019

  Om verschillende persoonlijke redenen trekt een groep vrienden in bij Yun Tae-o. Samen doen ze ervaringen op met liefde, vriendschap en alles wat daartussen ligt.

  Bekijk op Netflix

 • Possessed

  Possessed

  Toegevoegd op 3 april 2019

  Een terughoudende helderziende werkt samen met een botte rechercheur met een goed hart en gebruikt haar paranormale krachten om hem te helpen misdrijven op te lossen.

  Bekijk op Netflix

 • YooHoo, redder in nood

  YooHoo, redder in nood

  Toegevoegd op 15 maart 2019

  De slimme YooHoo en zijn ijverige vriendjes reizen op een reeks magische missies de hele wereld over om dieren in nood te redden.

  Bekijk op Netflix

 • Romance Is a Bonus Book

  Romance Is a Bonus Book

  Toegevoegd op 5 februari 2019

  Een getalenteerde schrijver, de jongste hoofdredacteur ooit bij zijn uitgeverij, raakt verwikkeld in het leven van een voormalige copywriter die op zoek is naar een baan.

  Bekijk op Netflix

 • Kingdom

  Kingdom

  Toegevoegd op 25 januari 2019

  Als er in een koninkrijk vreemde geruchten gaan over de zieke koning, wordt de kroonprins de enige hoop tegen een mysterieuze plaag die zich verspreidt over het land.

  Bekijk op Netflix

 • Hymn of Death

  Hymn of Death

  Toegevoegd op 28 december 2018

  In de Japanse koloniale periode wordt de getrouwde toneelschrijver Kim U-jin verliefd op de sopraan Yun Sim-deok, een vooraanstaande Koreaanse feministe.

  Bekijk op Netflix

 • Memories of the Alhambra

  Memories of the Alhambra

  Toegevoegd op 11 december 2018

  Als de directeur van een investeringsbedrijf zoekt naar de mysterieuze maker van een innovatieve augmented-reality game, ontmoet hij een vrouw met een hostel in Spanje.

  Bekijk op Netflix

 • Persona

  Persona

  Toegevoegd op 19 november 2018

  Een exploratie van verschillende persona's in een eclectische collectie van vier werken van gerenommeerde Koreaanse regisseurs.

  Bekijk op Netflix

 • The Sound of Your Heart: Reboot

  The Sound of Your Heart: Reboot

  Toegevoegd op 29 oktober 2018

  Webtoonist Cho Seok is terug met meer verhalen over misverstanden, onbedoelde capriolen en badkamerblunders in dit nieuwe seizoen met een volledig nieuwe cast.

  Bekijk op Netflix

 • Larva Eiland

  Larva Eiland

  Toegevoegd op 19 oktober 2018

  Twee maffe larvenvriendjes zijn gestrand op een tropisch eiland en vinden lol in alles wat ze doen. Ze ontdekken nieuw voedsel en ontmoeten nieuwe dierenvrienden.

  Bekijk op Netflix

 • YG Future Strategy Office

  YG Future Strategy Office

  Toegevoegd op 5 oktober 2018

  In deze mockumentary-sitcom probeert K-popster Seungri, het jongste lid van BIGBANG, leiding te geven aan een stuntelig team bij YG Future Strategy Office.

  Bekijk op Netflix

 • Mr. Sunshine
  Rating: 54

  Mr. Sunshine

  Toegevoegd op 19 juli 2018

  Een jongen belandt in de VS na het Shinmiyangyo-incident in 1871. Hij keert terug naar Korea op een keerpunt in de geschiedenis en valt voor een aristocrate.

  Bekijk op Netflix