• De Fabeltjeskrant

  De Fabeltjeskrant

  Toegevoegd op 19 april 2019

  Deze verhalenverzameling, die wordt verteld door een wijze en geestige uil, gaat over het lief en leed van een diverse groep dieren die samen in het bos woont.

  Bekijk op Netflix

 • No Good Nick

  No Good Nick

  Toegevoegd op 15 april 2019

  Het leven van een gezin staat op zijn kop als er een minderjarige oplichter voor de deur staat die beweert dat ze verre familie is.

  Bekijk op Netflix

 • Kleine Bheem

  Kleine Bheem

  Toegevoegd op 12 april 2019

  De grenzeloze nieuwsgierigheid en buitengewone kracht van een onschuldige dreumes leiden tot kattenkwaad en avonturen in zijn kleine Indiase dorpje.

  Bekijk op Netflix

 • You vs. Wild

  You vs. Wild

  Toegevoegd op 10 april 2019

  In deze interactieve serie neem jij belangrijke beslissingen om Bear Grylls te helpen overleven en missies te volbrengen in de meest onherbergzame gebieden op aarde.

  Bekijk op Netflix

 • Charlie in de stickerstad

  Charlie in de stickerstad

  Toegevoegd op 22 maart 2019

  Charlie bedenkt grappige verhaaltjes met behulp van verschillende vormen en hij heeft jouw hulp nodig! Ga mee op avonturen in de ruimte, het Wilde Westen en thuis.

  Bekijk op Netflix

 • YooHoo, redder in nood

  YooHoo, redder in nood

  Toegevoegd op 15 maart 2019

  De slimme YooHoo en zijn ijverige vriendjes reizen op een reeks magische missies de hele wereld over om dieren in nood te redden.

  Bekijk op Netflix

 • Zoostraat 64

  Zoostraat 64

  Toegevoegd op 4 maart 2019

  Elke nacht luistert de 7-jarige Lucy naar vriendelijke beestjes uit de naastgelegen dierentuin terwijl ze leuke verhalen vertellen over vriendschap en andere deugden.

  Bekijk op Netflix

 • GO! Vive a tu manera

  GO! Vive a tu manera

  Toegevoegd op 22 februari 2019

  De charismatische Mia krijgt een beurs voor een prestigieuze toneelschool, waar ze goede vrienden maakt. Maar al snel botst ze met de populaire dochter van de directeur.

  Bekijk op Netflix

 • LEGO: Elves

  LEGO: Elves

  Toegevoegd op 5 februari 2019

  Emily Jones is een doodgewoon meisje, op één bijzonder detail na. Haar magische amulet kan haar naar een nieuwe wereld brengen waar vier elfjes haar hulp nodig hebben.

  Bekijk op Netflix

 • Robin Hood
  Rating: 70

  Robin Hood

  Toegevoegd op 1 februari 2019

  De jonge Robin Hood en zijn vrolijke jeugdvriendjes nemen het op tegen de gemene prins John. Ze zijn onvolwassen en kunnen nog niet veel, maar ze bedoelen het goed.

  Bekijk op Netflix

 • Carmen Sandiego

  Carmen Sandiego

  Toegevoegd op 18 januari 2019

  Carmen Sandiego is een dievegge die haar vaardigheden ten goede aanwendt. Ze reist met haar pientere helpers de wereld rond om de kwaadaardige VILE dwars te liggen.

  Bekijk op Netflix

 • Pinky Malinky

  Pinky Malinky

  Toegevoegd op 1 januari 2019

  Pinky Malinky ziet alles van de zonnige kant, ook het feit dat hij een hotdog is. Samen met zijn beste vrienden geniet dit worstje met volle teugen van het leven.

  Bekijk op Netflix

 • Shaun het schaap

  Shaun het schaap

  Toegevoegd op 22 december 2018

  Beleef boerderij-avonturen met Shaun en zijn neef Timmy, de gigantische herdershond Bitzer, jaloerse kat Pidsley en schaap Shirley.

  Bekijk op Netflix

 • Timmy tijd

  Timmy tijd

  Toegevoegd op 22 december 2018

  Deze leuke animatieserie gaat over Timmy, een ondeugend lammetje op school waar hij van alles leert over dingen delen, verantwoordelijkheid en rechtvaardigheid.

  Bekijk op Netflix

 • 3 Onder: Verhalen uit Arcadia

  3 Onder: Verhalen uit Arcadia

  Toegevoegd op 21 december 2018

  Na een noodlanding op aarde proberen twee koninklijke buitenaardse tieners door te gaan voor mensen om te ontsnappen aan intergalactische premiejagers.

  Bekijk op Netflix

 • Het regent gehaktballen

  Het regent gehaktballen

  Toegevoegd op 19 december 2018

  Tiener Flint Lockwood is een goede uitvinder. Samen met zijn maatje Sam Sparks kan hij de wereld veranderen, als hij er niet eerst een puinhoop van maakt tenminste.

  Bekijk op Netflix

 • Bollie en Billie

  Bollie en Billie

  Toegevoegd op 15 december 2018

  Samen met zijn cockerspaniël en een schildpad op een skateboard beleeft Bollie leuke en unieke avonturen in zijn woonwijk en soms erbuiten.

  Bekijk op Netflix

 • Minecraft: Story Mode

  Minecraft: Story Mode

  Toegevoegd op 27 november 2018

  Beleef je eigen avontuur in de wereld van Minecraft. De toekomst ligt in jouw handen, want je beslissingen bepalen het verhaal. Denk dus goed na over je keuzes!

  Bekijk op Netflix

 • Motown Magic

  Motown Magic

  Toegevoegd op 20 november 2018

  De fantasierijke Ben transformeert zijn stad door kleurrijke straatkunst tot leven te brengen met een magische kwast en de klassieke Motown-klanken.

  Bekijk op Netflix

 • Kulipari: Droomwandelaar

  Kulipari: Droomwandelaar

  Toegevoegd op 20 november 2018

  Darel, Koning van de Blauwe Hemel, moet een reddingsoperatie leiden om een Droomwandelaar te redden. Hij laat het dorp achter onder bescherming van de jonge Kulipari.

  Bekijk op Netflix