• Nightflyers
  Rating: 47

  Nightflyers

  Toegevoegd op 1 februari 2019

  De toekomst van de mensheid staat op het spel. Een groep wetenschappers en een krachtige telepaat vertrekken aan boord van een ruimteschip vol geheimen.

  Bekijk op Netflix

 • Diablero

  Diablero

  Toegevoegd op 21 december 2018

  Als een jong meisje wordt vermist in een grote stad, gaat een wanhopige priester samen met een demonenjager en zijn team op een bovennatuurlijke missie om haar te vinden.

  Bekijk op Netflix

 • Don't Watch This

  Don't Watch This

  Toegevoegd op 29 oktober 2018

  Angstaanjagende wezens, duistere obsessies en verontrustende visioenen liggen op de loer in deze huiveringwekkende reeks korte horrorfilms. Je bent gewaarschuwd.

  Bekijk op Netflix

 • Chilling Adventures of Sabrina
  Rating: 74

  Chilling Adventures of Sabrina

  Toegevoegd op 26 oktober 2018

  Magie en kattenkwaad versmelten als de mensenheks Sabrina laveert tussen twee werelden: haar leven als sterfelijke tiener en haar familieroeping, de Kerk van de Nacht.

  Bekijk op Netflix

 • Haunted

  Haunted

  Toegevoegd op 19 oktober 2018

  Gewone mensen vertellen vrienden en familie angstaanjagende waargebeurde verhalen uit hun verleden, vergezeld van ijzingwekkende nagespeelde reconstructies.

  Bekijk op Netflix

 • The Haunting of Hill House
  Rating: 79

  The Haunting of Hill House

  Toegevoegd op 12 oktober 2018

  In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven.

  Bekijk op Netflix

 • GHOUL

  GHOUL

  Toegevoegd op 24 augustus 2018

  Een nieuwe militaire gevangene vertoont angstaanjagend gedrag, waardoor de zoektocht naar de waarheid voor een jonge verhoorder verandert in een strijd om te overleven.

  Bekijk op Netflix

 • Superstition

  Superstition

  Toegevoegd op 29 april 2018

  Een familie met paranormale krachten moet vechten om hun kleine stadje in het zuiden vrij te houden van boze geesten en bovennatuurlijke bezetenheden.

  Bekijk op Netflix

 • Vampire Knight

  Vampire Knight

  Toegevoegd op 10 april 2018

  Op de Cross Academy zijn twee leden van de disciplinaire studentencommissie verantwoordelijk voor het bewaren van de vrede tussen een mensen- en een vampierenklas.

  Bekijk op Netflix

 • Day of the Dead: Bloodline

  Day of the Dead: Bloodline

  Toegevoegd op 5 april 2018

  Een ex-student medicijnen vecht in deze vernieuwde klassieker uit 1985 om te overleven tegen een boosaardig, zombieachtig wezen dat maar één ding wil: haar vernietigen.

  Bekijk op Netflix

 • Sneekweek

  Sneekweek

  Toegevoegd op 31 maart 2018

  Zes vrienden gaan op vakantie naar een villa aan het water, maar een geheim uit hun verleden verandert de trip al gauw in een ware nachtmerrie.

  Bekijk op Netflix

 • Dark Skies
  Rating: 50

  Dark Skies

  Toegevoegd op 28 maart 2018

  Een stel kan hun vrienden en buren er maar niet van overtuigen dat een buitenaards wezen elke nacht hun huis binnendringt om hun kinderen schrik aan te jagen.

  Bekijk op Netflix

 • Sinister
  Rating: 53

  Sinister

  Toegevoegd op 28 maart 2018

  Een schrijver van ware misdaadverhalen ontdekt videotapes waarop beestachtige moorden te zien zijn die plaatsvonden in het huis dat hij net heeft gekocht.

  Bekijk op Netflix

 • Scary Movie
  Rating: 48

  Scary Movie

  Toegevoegd op 28 maart 2018

  De Wayans-broers maken parodieën op Hollywood-kaskrakers, waaronder Scream, I Know What You Did Last Summer, The Matrix en American Pie.

  Bekijk op Netflix

 • A Korean Odyssey

  A Korean Odyssey

  Toegevoegd op 22 maart 2018

  Een opportunistisch mythisch figuur wil onoverwinnelijk worden, maar stuit op problemen als zijn lot in handen ligt van een vrouw die bovennatuurlijke wezens kan zien.

  Bekijk op Netflix

 • Luna de Miel

  Luna de Miel

  Toegevoegd op 20 maart 2018

  Een psychotische dokter ontvoert zijn buurvrouw en sluit haar op in een kerker. Met gestoorde conditioneringsmethoden wil hij ervoor zorgen dat ze zijn vrouw wordt.

  Bekijk op Netflix

 • Los Inocentes

  Los Inocentes

  Toegevoegd op 18 maart 2018

  Als een man in het negentiende-eeuwse Argentinië na 15 jaar terugkeert naar de plantage van z'n familie, komt het verleden met misbruik van slaven weer tot leven.

  Bekijk op Netflix

 • Annihilation
  Rating: 79

  Annihilation

  Toegevoegd op 12 maart 2018

  Als haar man verdwijnt tijdens een geheime missie, gaat biologe Lena mee op expeditie naar een mysterieuze regio die is afgegrendeld door de Amerikaanse regering.

  Bekijk op Netflix

 • Teen Wolf
  Rating: 61

  Teen Wolf

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  Als een middelbare scholier door een beet in een weerwolf verandert, is hij ineens een steratleet en populair bij de meisjes maar dat is niet het hele verhaal...

  Bekijk op Netflix

 • Sleepy Hollow
  Rating: 64

  Sleepy Hollow

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  Deze moderne versie van het klassieke verhaal vindt plaats in het heden en volgt Ichabod Crane op zijn missie om de moorddadige Hoofdloze Ruiter een halt toe te roepen.

  Bekijk op Netflix