• Vexed

  Vexed

  Toegevoegd op 20 november 2018

  Rechercheurs Jack Armstrong, een charmante chaoot, en Kate Bishop, een gedreven professional, trachten samen misdrijven op te lossen zonder gek te worden van elkaar.

  Bekijk op Netflix

 • Glee
  Rating: 78

  Glee

  Toegevoegd op 19 november 2018

  Temidden van relatieproblemen en persoonlijke aanvallen van een akelige cheerleadercoach, probeert een docent de ondergeschoven Glee-club in winnaars te veranderen.

  Bekijk op Netflix

 • The Kominsky Method
  Rating: 68

  The Kominsky Method

  Toegevoegd op 16 november 2018

  Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.

  Bekijk op Netflix

 • Wanderlust

  Wanderlust

  Toegevoegd op 19 oktober 2018

  Een therapeute en haar man besluiten om met anderen te gaan daten omdat het niet lukt om hun ingeslapen seksleven na een jarenlang huwelijk nieuw leven in te blazen.

  Bekijk op Netflix

 • Little Things

  Little Things

  Toegevoegd op 5 oktober 2018

  Een samenwonend stel van in de twintig worstelt met de ups en downs van werk, moderne relaties en het vinden van een eigen identiteit in het hedendaagse Mumbai.

  Bekijk op Netflix

 • The Good Cop
  Rating: 53

  The Good Cop

  Toegevoegd op 21 september 2018

  Een pathologisch eerlijke rechercheur probeert niet alleen moordzaken op te lossen, maar ook op zijn criminele, maar zachtaardige vader te letten.

  Bekijk op Netflix

 • Sisters

  Sisters

  Toegevoegd op 1 september 2018

  Door een bekentenis van haar vader op zijn sterfbed ontdekt Julia dat ze vele broers en twee zussen heeft: tv-ster Roxy met haar problemen en zenuwachtige advocate Edie.

  Bekijk op Netflix

 • Insatiable
  Rating: 25

  Insatiable

  Toegevoegd op 10 augustus 2018

  Een gepeste tiener reageert haar wraakgevoelens af via schoonheidswedstrijden. Haar in ongenade gevallen coach beseft al snel wat hij zich op de hals heeft gehaald.

  Bekijk op Netflix

 • La casa de las flores

  La casa de las flores

  Toegevoegd op 10 augustus 2018

  In deze duistere comedy probeert een rijke matriarch de schone schijn van haar familie op te houden nadat de minnares van haar man de vuile was buiten heeft gehangen.

  Bekijk op Netflix

 • Benvinguts a la família

  Benvinguts a la família

  Toegevoegd op 27 juli 2018

  Als de vader van een uit huis gezette, alleenstaande moeder overlijdt, verdoezelen zij en zijn tweede vrouw zijn dood als blijkt dat ze niet in zijn testament voorkomen.

  Bekijk op Netflix

 • Jimmy: The True Story of a True Idiot

  Jimmy: The True Story of a True Idiot

  Toegevoegd op 20 juli 2018

  In de jaren 80 ontmoet de simpele ziel Hideaki de comedylegende Sanma. Hij verandert zijn naam in Jimmy en wordt een comedy-superster.

  Bekijk op Netflix

 • The Letdown

  The Letdown

  Toegevoegd op 21 april 2018

  Audrey, moeder van een 2 maanden oude baby, komt bij een supportgroep voor jonge ouders waar ze enkele rare vrienden maakt met verschillende uitdagingen in hun leven.

  Bekijk op Netflix

 • Loaded
  Rating: 67

  Loaded

  Toegevoegd op 1 april 2018

  Vier vrienden verkopen hun start-up in videospelletjes en worden miljonair. Hun nieuwgevonden luxe leventje stelt echter hun vriendschap en vastberadenheid op de proef.

  Bekijk op Netflix

 • On My Block
  Rating: 69

  On My Block

  Toegevoegd op 16 maart 2018

  In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige en streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.

  Bekijk op Netflix

 • Grace and Frankie
  Rating: 58

  Grace and Frankie

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  De deftige Grace en de excentrieke Frankie zijn verre van vrienden, maar als hun echtgenoten op elkaar verliefd worden, begint tussen hen ook een vriendschap.

  Bekijk op Netflix

 • The Indian Detective

  The Indian Detective

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  In deze misdaad-dramedy bezoekt een geschorste Canadese agent zijn vader in Mumbai en helpt bij een onderzoek naar een groot crimineel netwerk dat tot Canada reikt.

  Bekijk op Netflix

 • The Most Beautiful Hands of Delhi

  The Most Beautiful Hands of Delhi

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  Na een vastgelopen carrière, een mislukt huwelijk en een teruglopende haarlijn probeert een Zweedse man zijn leven een boost te geven met een bezoek aan India.

  Bekijk op Netflix

 • Flaked
  Rating: 43

  Flaked

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  In dit zonnige Californische stadje aan het strand staat Chip klaar met raad en daad maar als het om zijn eigen problemen gaat, is hij blind.

  Bekijk op Netflix

 • Gilmore Girls: A Year in the Life

  Gilmore Girls: A Year in the Life

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  Dit vervolg speelt bijna tien jaar na de finale van de oorspronkelijke serie en volgt Lorelai, Rory en Emily Gilmore door vier seizoenen van grote veranderingen.

  Bekijk op Netflix

 • The End of the F***ing World
  Rating: 81

  The End of the F***ing World

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  In deze op een stripverhaal gebaseerde serie vol zwarte humor gaat een bijna psychopathische tiener samen met een opstandige avonturierster op een rampzalige roadtrip.

  Bekijk op Netflix