• The Mercy

  The Mercy

  Toegevoegd op 3 augustus 2019

  Een amateurzeiler die bankroet dreigt te gaan, neemt in zijn eentje deel aan de Golden Globe Race van 1968 en speelt vals, wat hem bijna fataal wordt.

  Bekijk op Netflix

 • Wonder Woman

  Wonder Woman

  Toegevoegd op 11 april 2019

  Een krijgsprinses verlaat de relatieve veiligheid van haar beschermde eiland en hoopt een einde te maken aan een verwoestende oorlog in de buitenwereld.

  Bekijk op Netflix

 • Legend
  Rating: 55

  Legend

  Toegevoegd op 28 maart 2018

  De identieke tweeling en beruchte gangsters Reggie en Ronnie Kray ontsnappen aan de autoriteiten in het Londen van de jaren zestig terwijl ze het publiek angst aanjagen.

  Bekijk op Netflix

 • Fargo
  Rating: 85

  Fargo

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  Deze serie, die is geïnspireerd op de film van de gebroeders Coen en het 'true crime'-genre, speelt zich af in Minnesota en draait om 'echte' misdrijven.

  Bekijk op Netflix

 • Regression
  Rating: 32

  Regression

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  Een rechercheur en een psycholoog doen onderzoek naar een aanranding door een man die zich hier niets van herinnert en komen terecht in een wereld van verborgen kwaad.

  Bekijk op Netflix

 • The Boy in the Striped Pyjamas

  The Boy in the Striped Pyjamas

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  Als z'n familie van Berlijn naar Polen verhuist, sluit een jongen vriendschap met een jongen aan de andere kant van het hek, niet wetende dat hij een Joodse gevangene is.

  Bekijk op Netflix

 • Big Mouth
  Rating: 80

  Big Mouth

  Toegevoegd op 2 maart 2018

  In deze gedurfde comedy van ware vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg zetten de verrassingen en verschrikkingen van de puberteit het leven van tieners op zijn kop.

  Bekijk op Netflix