• Final Score

  Final Score

  Gisteren toegevoegd

  Als terroristen een uitverkocht voetbalstadium gijzelen, maakt een ex-marinier gebruik van zijn speciale training om hen te bestrijden.

  Bekijk op Netflix

 • Spider-Man: Een nieuw universum

  Spider-Man: Een nieuw universum

  Toegevoegd op 19 augustus 2019

  Nadat de tiener Miles Morales uit Brooklyn is gebeten door een radioactieve spin, krijgt hij een spoedcursus webslingeren van zijn helden uit andere dimensies.

  Bekijk op Netflix

 • Birth of the Dragon

  Birth of the Dragon

  Toegevoegd op 3 augustus 2019

  Een jonge Bruce Lee ontstemt traditionalisten door buitenstaanders kungfu te leren, wat leidt tot een confrontatie met een Shaolin-meester. Op feiten gebaseerd.

  Bekijk op Netflix

 • Where Eagles Dare

  Where Eagles Dare

  Toegevoegd op 1 augustus 2019

  Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een gevangengenomen Amerikaanse generaal opgesloten in Schloss Adler, een vrijwel onneembare Beierse citadel.

  Bekijk op Netflix

 • A Certain Magical Index: The Movie -The Miracle of Endymion

  A Certain Magical Index: The Movie -The Miracle of Endymion

  Toegevoegd op 1 augustus 2019

  Touma en Index ontmoeten de zangeres Arisa. Haar krachten houden verband met een ruimtelift die bijna af is en een mysterieus ongeluk van drie jaar geleden.

  Bekijk op Netflix

 • Air Strike

  Air Strike

  Toegevoegd op 1 augustus 2019

  Tijdens de Tweede Wereldoorlog traint een Amerikaanse piloot Chinese vliegeniers, zodat Chongqing zich kan verdedigen tegen brute Japanse luchtaanvallen.

  Bekijk op Netflix

 • Once Upon a Time in Mexico

  Once Upon a Time in Mexico

  Toegevoegd op 30 juli 2019

  In het laatste hoofdstuk van de trilogie wordt El Mariachi door de CIA ingeschakeld om een corrupte generaal die samenwerkt met een machtige drugsbaron, uit te schakelen.

  Bekijk op Netflix

 • The Other Guys

  The Other Guys

  Toegevoegd op 30 juli 2019

  New York-agenten Allen en Terry zwoegen als nederige pennenlikkers totdat ze na een grote doorbraak de kans krijgen om echt politiewerk te verrichten.

  Bekijk op Netflix

 • I Am Legend

  I Am Legend

  Toegevoegd op 24 juli 2019

  Een virus heeft zich verspreid en mensen in bloeddorstige monsters veranderd. Een wetenschapper, de enige die niet besmet is geraakt, moet de epidemie bestrijden.

  Bekijk op Netflix

 • Pacific Rim

  Pacific Rim

  Toegevoegd op 20 juli 2019

  Wanneer de verdedigingslinie tegen de dreiging van buitenaardse zeewezens bezwijkt, ligt het lot van de aarde in de handen van een voormalige piloot en een nieuweling.

  Bekijk op Netflix

 • Point Blank

  Point Blank

  Toegevoegd op 12 juli 2019

  Een verpleegkundige werkt tegen zijn zin samen met een gewonde moordverdachte om zijn zwangere vrouw te redden in een race tegen de klok, criminelen en corrupte agenten.

  Bekijk op Netflix

 • Blade Runner 2049

  Blade Runner 2049

  Toegevoegd op 7 juli 2019

  De inhoud van een verborgen graf trekt de aandacht van een grootindustrieel en stuurt agent K, een blade runner uit L.A., op een zoektocht naar een vermiste legende.

  Bekijk op Netflix

 • The Foreigner

  The Foreigner

  Toegevoegd op 6 juli 2019

  Nadat zijn dochter door terroristen is vermoord, zoekt een norse restauranthouder uit wie verantwoordelijk is. Hij vertrekt naar Ierland om wraak te nemen.

  Bekijk op Netflix

 • Venom

  Venom

  Toegevoegd op 28 juni 2019

  Nadat een journalist fuseert met een snibbige buitenaardse symbiont en ongekende krachten krijgt, vecht hij voor zijn leven tegen een gestoorde wetenschapper.

  Bekijk op Netflix

 • The Equalizer

  The Equalizer

  Toegevoegd op 27 juni 2019

  Geheim agent op rust Robert McCall keert tegen zijn zin terug om een jonge prostituee uit de klauwen van de nietsontziende Russische maffia te houden.

  Bekijk op Netflix

 • Cop Out

  Cop Out

  Toegevoegd op 23 juni 2019

  Jimmy Monroe en de knettergekke Paul Hodges zijn twee geschorste agenten die een gestolen, waardevol honkbalkaartje uit de jaren 50 proberen terug te vinden.

  Bekijk op Netflix

 • The Losers

  The Losers

  Toegevoegd op 23 juni 2019

  Nadat ze erachter komen dat hun officier hen erin geluisd heeft, werkt een groep vergelding zoekende CIA-agenten samen om hun verraders uit te schakelen.

  Bekijk op Netflix

 • Man of Steel

  Man of Steel

  Toegevoegd op 22 juni 2019

  De rondzwervende Clark Kent moet zijn krachten verborgen houden voor de wereld. Maar als een slechte generaal de aarde wil vernietigen, komt de man van staal in actie.

  Bekijk op Netflix

 • EVANGELION: DEATH (TRUE)²

  EVANGELION: DEATH (TRUE)²

  Toegevoegd op 21 juni 2019

  Vijftien jaar na de Tweede Inslag sluit de apathische tiener Shinji zich aan bij zijn vaders groep NERV om de Engelen te bevechten. Maar de waarheid kan hen vernietigen.

  Bekijk op Netflix

 • The End of Evangelion

  The End of Evangelion

  Toegevoegd op 21 juni 2019

  Seele geeft het bevel tot een grote aanval op NERV om de Eva's te vernietigen voordat Gendo de Derde Inslag en Instrumentaliteit in gang kan zetten.

  Bekijk op Netflix