Misdaaddramaseries op Netflix

  Bekijk hieronder alle misdaaddramaseries op Netflix. Deze films en series kun je nu allemaal bekijken. Op zoek naar andere genres? Bekijk all Netflix genres.


  • The Victims' Game

   Sinds 30 april nieuwe afleveringen

   Als een forensisch rechercheur met asperger een link ontdekt tussen zijn van hem vervreemde dochter en mysterieuze moorden, riskeert hij alles om de zaak op te lossen.

  • Triad Princess

   Sinds 6 december nieuwe afleveringen

   Nadat de onbesuisde dochter van een machtige triadebaas bodyguard is geworden van een beroemdheid, zet ze het leven van een tv-ster op zijn kop en ontdekt ze de liefde.

  • Nowhere Man

   Sinds 31 oktober nieuwe afleveringen

   Een Chinees bendelid raakt verwikkeld in twee misdadige plannen die tien jaar na elkaar plaatsvinden. Hij moet uit de gevangenis ontsnappen om een geliefde te redden.

  • Irmandade

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Een eerlijke advocate komt voor een moreel dilemma te staan als de politie haar dwingt om haar broer te verlinken, die het hoofd van een nieuwe gevangenisbende is.

  • Brigada Costa del Sol

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Vier onverschrokken en impulsieve agenten vormen in de jaren 70 een speciale narcotica-eenheid om de opkomende drugshandel aan de Spaanse Costa del Sol aan te pakken.

  • Monzón

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Deze dramaserie vertelt het verhaal van de Argentijnse bokskampioen Carlos Monzón en het onderzoek naar de dood van zijn vrouw Alicia Muñiz.

  • Peaky Blinders

   Sinds 4 oktober nieuwe afleveringen

   Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.