Documentaires over waargebeurde misdaden op Netflix

  Bekijk hieronder alle documentaires over waargebeurde misdaden op Netflix. Deze films en series kun je nu allemaal bekijken. Op zoek naar andere genres? Bekijk all Netflix genres.


  • This Is a Robbery: The World's Biggest Art Heist

   Sinds 7 april nieuwe afleveringen

   In 1990 weten twee mannen verkleed als agenten een museum in Boston binnen te komen en miljoenen aan kunst te stelen. Ontdek alles over deze beruchte kunstroof.

  • Soupçons, les dessous de l'affaire Wesphael

   Sinds 18 maart nieuwe afleveringen

   Deze docuserie volgt de geruchtmakende zaak rond Bernard Wesphael, de Belgische politicus die in 2013 werd beschuldigd van de moord op zijn vrouw.

  • Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

   Sinds 10 februari nieuwe afleveringen

   Het roemruchte Cecil Hotel wordt nog beruchter als gast Elisa Lam verdwijnt. Een blik in de duisterste krochten van de misdaad door de maker van 'The Ted Bundy Tapes'.

  • Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

   Sinds 13 januari nieuwe afleveringen

   In het zonnige, glamoureuze L.A. van 1985 ligt een genadeloos wrede seriemoordenaar op de loer. In dit waargebeurde misdaadverhaal lossen twee rechercheurs de zaak op.

  • Trial 4

   Sinds 11 november nieuwe afleveringen

   In 1993 wordt de 19-jarige Sean K. Ellis beticht van moord op een politieagent in Boston. Hij strijdt voor zijn onschuld en stelt politiecorruptie en racisme aan de kaak.

  • Carmel: ¿Quién mató a María Marta?

   Sinds 5 november nieuwe afleveringen

   Een vrouw wordt dood aangetroffen in bad. Vlakbij ligt een plas bloed. Haar man denkt dat ze een ongeluk heeft gehad, maar uit een autopsie blijkt een ander verhaal.

  • Unsolved Mysteries

   Sinds 19 oktober nieuwe afleveringen

   Deze spannende revival van de bekende documentaireserie gaat over waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen.

  • Mortal Kombat

   Sinds 1 oktober op Netflix

   Om de planeet te redden, confronteert een team van zorgvuldig uitgekozen strijders de handlangers van een kwade keizer in een dodelijk fantastisch gevechtstoernooi.

  • Rohwedder: Einigkeit und Mord und Freiheit

   Sinds 25 september nieuwe afleveringen

   Deze docuserie onderzoekt de moord op politicus Detlev Rohwedder in 1991, een onopgelost mysterie ten tijde van de tumultueuze hereniging van Duitsland.

  • I AM A KILLER: RELEASED

   Sinds 28 augustus nieuwe afleveringen

   In deze spin-off van de misdaaddocuserie wordt iemand die voor moord ter dood werd veroordeeld, na dertig jaar vrijgelaten. Dan doet hij een schokkende bekentenis.

  • World's Most Wanted

   Sinds 5 augustus nieuwe afleveringen

   Ze worden verdacht van barbaarse misdaden en zijn ondanks hoge beloningen en mondiale onderzoeken op vrije voeten. Een docuserie over de gevaarlijkste boeven ter wereld.

  • Fear City: New York vs The Mafia

   Sinds 22 juli nieuwe afleveringen

   Vijf maffiafamilies regeerden in de jaren 70 en 80 met bloedige vuist over New York, totdat een groep FBI-agenten het ondenkbare probeerde: ze uitschakelen.

  • Jeffrey Epstein: Filthy Rich

   Sinds 27 mei nieuwe afleveringen

   Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.

  • Trial By Media

   Sinds 11 mei nieuwe afleveringen

   In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.

  • The Innocence Files

   Sinds 15 april nieuwe afleveringen

   Project Onschuld gaat over misstappen en bedrog in een reeks onterechte veroordelingen, waarbij we zien welk onrecht slachtoffers en verdachten is aangedaan.

  • Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

   Sinds 12 april nieuwe afleveringen

   Een dierentuineigenaar draait door in dit waargebeurde verhaal vol excentrieke personages over een huurmoord in de schimmige wereld van het fokken van grote katachtigen.

  • How to Fix a Drug Scandal

   Sinds 3 april nieuwe afleveringen

   De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.

  • Dirty Money

   Sinds 11 maart nieuwe afleveringen

   Van wurgleningen tot auto's waarmee is gesjoemeld vanwege uitstoottests: deze serie onderzoekt schaamteloze voorbeelden van hebzucht en corruptie in bedrijven.

  • The Trials of Gabriel Fernandez

   Sinds 26 februari nieuwe afleveringen

   De moord op een jongen en de openbare berechting van voogden en maatschappelijk werkers roepen vragen op over de bescherming van kwetsbare kinderen binnen het systeem.

  • Unabomber - In His Own Words

   Sinds 22 februari nieuwe afleveringen

   In een waargebeurd verhaal dat nog vreemder is dan fictie, probeert de CIA om Ted Kaczynski, oftewel de Unabomber, in een superagent te veranderen. Dit plan loopt mis.

  • Who Killed Malcolm X?

   Sinds 9 februari nieuwe afleveringen

   Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.

  • The Pharmacist

   Sinds 5 februari nieuwe afleveringen

   Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.

  • I AM A KILLER

   Sinds 31 januari nieuwe afleveringen

   In deze documentaireserie vertellen terdoodveroordeelde gevangenen vanuit hun eigen perspectief over de moorden die ze pleegden.

  • Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez

   Sinds 15 januari nieuwe afleveringen

   Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.

  • Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez

   Sinds 15 januari nieuwe afleveringen

   Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.