Australische series op Netflix

  Bekijk hieronder alle australische series op Netflix. Deze films en series kun je nu allemaal bekijken. Op zoek naar andere genres? Bekijk all Netflix genres.


  • Heartbreak High

   Sinds 27 november nieuwe afleveringen

   De leerlingen van Hartley High School krijgen een spoedcursus over het turbulente tienerleven in deze serie uit de jaren negentig die zich afspeelt in Sydney.

  • The New Legends of Monkey

   Sinds 7 augustus nieuwe afleveringen

   Een dapper meisje bevrijdt de Apenkoning, een god die gevangenzat in steen, op een missie om zeven heilige rollen te vinden en de wereld te beschermen tegen het kwaad.

  • Love on the Spectrum

   Sinds 22 juli nieuwe afleveringen

   Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

  • Stateless

   Sinds 8 juli nieuwe afleveringen

   Vier vreemden − een vrouw op de vlucht, een moedige vluchteling, een bureaucrate en een vader met problemen − treffen elkaar in een Australisch immigratiedetentiecentrum.

  • Zumbo's Just Desserts

   Sinds 10 januari nieuwe afleveringen

   De gerenommeerde desserttovenaar Adriano Zumbo stelt ervaren amateurkoks op de proef in deze spannende competitie met een hoofdprijs van 100.000 dollar.

  • The Inbestigators

   Sinds 10 januari nieuwe afleveringen

   Vier slimme schoolkinderen beginnen hun eigen detectivebureau en vloggen over hun avonturen. Daardoor worden ze al gauw vrienden.

  • THE UNLISTED

   Sinds 17 oktober nieuwe afleveringen

   Wanneer de tweelingbroers Dru en Kal een geheim complot ontdekken om kinderen te volgen en te beheersen, proberen ze dit samen met weggelopen rebellen te stoppen.

  • The Deep

   Sinds 4 oktober nieuwe afleveringen

   De Nektons zijn een familie van diepzeeonderzoekers die de verborgen geheimen van de zee blootleggen, zoals gezonken steden, zeewezens en piraten.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.