Zooey Deschanel op Netflix

  Op zoek naar Zooey Deschanel op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Zooey Deschanel speel die je kunt kijken.


  • Yes Man

   Sinds 1 januari op Netflix

   Na een bittere echtscheiding, wordt een bankbediende beïnvloed door een zelfhulpgoeroe die hem aanzet om een jaar lang ja te zeggen tegen alles wat zijn weg kruist.

  • New Girl

   Sinds 24 mei nieuwe afleveringen

   Jessica, die nog steeds herstellende is van een stukgelopen relatie, trekt in bij drie jongens die haar inzicht geven in hoe de wereld in elkaar steekt.

  • The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

   Sinds 21 mei op Netflix

   Na ontdekt te hebben dat de aarde zal worden vernietigd voor een intergalactische snelweg, weet Arthur Dent te overleven door mee te liften op een ruimteschip.

  • Surf's Up

   Sinds 1 maart op Netflix

   Deze voor een Oscar genomineerde 'mockumentary' neemt ons mee naar het wereldkampioenschap surfen voor pinguïns, waar we de uitvinders van het surfen aan het werk zien.

  • Elf

   Sinds 1 januari op Netflix

   Buddy de Elf ontdekt dat hij anders is dan de andere elfen van de Noordpool, dus reist hij naar New York om zijn echte vader te zoeken en wat kerstvreugde te verspreiden.

  • Trolls - Vakantiespecial

   Sinds 3 maart op Netflix

   Wanneer koningin Poppy beseft dat Bridget en de Bergens geen feestdagen hebben, bedenkt ze een plan waarbij Knoest en hun vrienden een feestdag moeten instellen.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.