Yuri Lowenthal op Netflix

  Op zoek naar Yuri Lowenthal op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Yuri Lowenthal speel die je kunt kijken.


  • Durarara!!

   Sinds 15 augustus nieuwe afleveringen

   Een jongeman zoekt een verzetje en verhuist naar de wijk Ikebukuro in Tokio. Hier komt hij in een mysterieuze wereld terecht waar verleden en heden in elkaar overlopen.

  • Love, Death & Robots

   Sinds 15 maart nieuwe afleveringen

   Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.

  • Monster High: New Ghoul at School

   Sinds 19 november op Netflix

   Insecure new student Frankie Stein struggles to fit in at Monster High, where ultra-cool ghoul Cleo De Nile and hunky monster Deuce rule the roost.

  • Gurren Lagann

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   When a young laborer escapes to the world aboveground, he discovers a violent land in which humans battle robots controlled by a power-hungry noble.

  • Pirates Who Don't Do Anything: A VeggieTales Movie

   Sinds 1 augustus op Netflix

   Als drie hulpkelners de kans krijgen om te stralen in een dinnershow met stoere piraten, worden ze terug in de tijd gestuurd om tegen echte piraten te vechten.

  • Huntik: Secrets and Seekers

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Een tiener die op zoek is naar zijn vermiste vader sluit zich aan bij een groep Seekers die samenwerkt met buitenaardse wezens om de wereld te beschermen tegen het kwaad.

  • Space Racers

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Ruimteschepen Eagle, Robyn, Hawk en hun vrienden van de Sterrenstof Ruimteacademie doorkruisen het sterrenstelsel en leren kinderen alles over de wonderen der wetenschap.

  • Tenkai Knights

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   In het jaar 2034 worden vier tieners op aarde benoemd om als Tenkai-ridders op te treden en de planeet Quarton te beschermen tegen de snode Lord Vilius.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.