Toshiyuki Morikawa op Netflix

  Op zoek naar Toshiyuki Morikawa op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Toshiyuki Morikawa speel die je kunt kijken.


  • Cagaster of an Insect Cage

   Sinds 6 februari nieuwe afleveringen

   Dertig jaar na de uitbraak van een ziekte die de geïnfecteerden verandert in bloeddorstige insecten, gaan een verdelger en een tienermeisje op zoek naar haar moeder.

  • Ultramarine Magmell

   Sinds 10 oktober nieuwe afleveringen

   Decennia na de abrupte geboorte van een nieuw continent biedt een jonge beroepsredder hulp aan avonturiers die deze gevaarlijke onbekende wereld verkennen.

  • Black Lagoon

   Sinds 20 september nieuwe afleveringen

   Wanneer een succesvolle Japanse zakenman dood wordt geacht na zijn ontvoering door piraten, start hij een nieuw leven als piraat tussen zijn ontvoerders.

  • Durarara!!

   Sinds 15 augustus nieuwe afleveringen

   Een jongeman zoekt een verzetje en verhuist naar de wijk Ikebukuro in Tokio. Hier komt hij in een mysterieuze wereld terecht waar verleden en heden in elkaar overlopen.

  • The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky

   Sinds 31 december op Netflix

   De Zeven Hoofdzonden helpen de Luchtmensen tegen een machtige groep demonen die vastbesloten is een demonisch beest vrij te laten dat meer dan 3000 jaar zit opgesloten.

  • InuYasha

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Suddenly finding herself in feudal Japan, schoolgirl Kagome teams up with half-demon Inuyasha to retrieve the scattered shards of a sacred jewel.

  • Batman Ninja

   Sinds 24 oktober op Netflix

   Batman, in een nieuwe versie van Japanse kunstenaars, neemt het op tegen zijn vijanden in het feodale Japan wanneer ze met de defecte Quake Engine teruggaan in de tijd.

  • Durarara!!X2

   Sinds 1 juli nieuwe afleveringen

   Zes maanden nadat de stad Ikebukuro werd opgeschrikt, is de rust teruggekeerd. Maar Celty rijdt nog altijd zonder hoofd rond en een nieuw complot ligt op de loer.

  • Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos

   Sinds 3 maart op Netflix

   In dit vervolg op Fullmetal Alchemist reizen de gebroeders Elric naar het land Milos, waar de bevolking rebelleert tegen hun heersers.

  • Harlock: Space Pirate

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een mysterieuze eenling wil voorkomen dat de Gaia-coalitie de heerschappij over het universum krijgt en reist door de ruimte om vijandelijke ruimteschepen aan te vallen.

  • B: The Beginning

   Sinds 2 maart nieuwe afleveringen

   De briljante rechercheur Keith Flick gaat weer in dienst bij de rijkspolitie wanneer Killer B toeslaat. Is de mysterieuze jonge Koku een bondgenoot of een doelwit?

   ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.