Toby Kebbell op Netflix

  Op zoek naar Toby Kebbell op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Toby Kebbell speel die je kunt kijken.


  • Warcraft

   Sinds 15 januari op Netflix

   In dit fantasyverhaal dat is gebaseerd op de populaire game komt het tot een confrontatie tussen mensen en orks als Draenors krijgers Azeroth bereiken via een portaal.

  • A Monster Calls

   Sinds 2 augustus op Netflix

   Overweldigd door de ziekte van zijn moeder leert een jongetje, met hulp van fantasievolle verhalen van een troostend boommonster, begrijpen hoe complex mensen kunnen zijn.

  • Black Mirror

   Sinds 6 juni nieuwe afleveringen

   Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.

  • The Hurricane Heist

   Sinds 5 maart op Netflix

   Een dodelijke orkaan met huizenhoge golven vormt het perfecte rookgordijn om 600 miljoen dollar te stelen van een financiële overheidsinstelling in Mississippi.

  • Kong: Skull Island

   Sinds 12 januari op Netflix

   Een team van Amerikaanse soldaten en wetenschappers onderzoekt een afgelegen, onbekend eiland. Ze weten echter niet welke grote verrassing op hen ligt te wachten.

  • The Escape Artist

   Sinds 1 januari nieuwe afleveringen

   Een getalenteerde advocaat die goed is in het vrijpleiten van zijn cliënten, wil blijven winnen, tot hij een bijzonder uitdagende zaak krijgt.

  • The Angel

   Sinds 14 september op Netflix

   Nu zijn land zich opmaakt voor oorlog, legt de hoge Egyptische ambtenaar Ashraf Marwan contact met Israël. Er begint een duister spionagespel met een hoge inzet.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.