Takayuki Sugo op Netflix

  Op zoek naar Takayuki Sugo op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Takayuki Sugo speel die je kunt kijken.


  • Tokyo Ghoul

   Sinds 3 december nieuwe afleveringen

   Tokyo heeft last van geesten die lijken op mensen, maar eigenlijk menseneters zijn. Ken Kaneki is half geest, half mens en zit gevangen tussen twee werelden.

  • Kiss the Ground

   Sinds 22 september op Netflix

   Wetenschappers en betrokken beroemdheden laten zien hoe de grond van de aarde de sleutel kan zijn in de strijd tegen klimaatverandering en voor het behoud van de planeet.

  • Dragon's Dogma

   Sinds 17 september nieuwe afleveringen

   Ethan is nu een Herrezene en gaat achter de draak aan die zijn hart heeft gestolen. Maar na elke strijd met een demon verliest hij iets van zijn menselijkheid.

  • BAKI

   Sinds 4 juni nieuwe afleveringen

   Terwijl vechtkunstkampioen Baki Hanma hard traint om zijn legendarische vader te overtreffen, komen vijf gewelddadige terdoodveroordeelden naar Tokio om hem te bevechten.

  • HERO MASK

   Sinds 23 augustus nieuwe afleveringen

   Na een reeks mysterieuze sterfgevallen ontdekken openbaar aanklager Sarah Sinclair en SSC-agent James Blood een complot met hypergeavanceerde biomaskers.

  • Berserk: The Golden Age Arc II - The Battle for Doldrey

   Sinds 3 maart op Netflix

   Guts heeft lang gedacht dat Griffiths droom zijn missie was. Maar hij realiseert zich dat hij de Band of the Hawk moet verlaten om een ware vriend van Griffith te worden.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.