Steve Zahn op Netflix

  Op zoek naar Steve Zahn op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Steve Zahn speel die je kunt kijken.


  • The Healing Powers of Dude

   Sinds 13 januari nieuwe afleveringen

   Als een 11-jarige jongen met een sociale-angststoornis naar de middelbare school gaat, put hij kracht uit zijn band met de haveloze emotionele-hulphond Dude.

  • Tall Girl

   Sinds 20 september op Netflix

   Na jaren worstelen lukt het de 1,85 m lange Jodi haar onzekerheden te overwinnen. Dan raakt de tiener verstrikt in een driehoeksverhouding op haar highschool.

  • Rescue Dawn

   Sinds 30 december op Netflix

   Een piloot wordt gevangen gehouden in een martelkamp in Laos en trotseert de dood door een van de meest gewaagde ontsnappingen in de Vietnamoorlog te organiseren.

  • National Security

   Sinds 1 mei op Netflix

   Earl en Hank ontmoeten elkaar als Hank onterecht Earl arresteert. Wanneer zij een smokkelzaak op het spoor komen, moeten ze een team vormen om de zaak op te lossen.

  • Joy Ride

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een student gaat op een roadtrip met zijn vriendin en zijn waardeloze broer. Ze halen een gemene grap uit met een vrachtwagenchauffeur, maar krijgen al snel spijt.

  • The Ridiculous 6

   Sinds 3 maart op Netflix

   Als zijn vogelvrij verklaarde vader wordt ontvoerd, vertrekt Tommy Stockburn op reddingsmissie met zijn vijf broers, van wie hij niet wist dat ze zijn broers waren!

  • Dallas Buyers Club

   Sinds 2 maart op Netflix

   Ron Woodroof weigert het doodvonnis van zijn arts te aanvaarden na zijn AIDS-diagnose in 1986 en smokkelt medicijnen uit het buitenland.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.