Steve Blum op Netflix

  Op zoek naar Steve Blum op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Steve Blum speel die je kunt kijken.


  • Kipo en het tijdperk der wonderwezens

   Sinds 12 oktober nieuwe afleveringen

   Een beschermd opgevoed, maar vechtlustig meisje ontdekt haar krachten en probeert met de hulp van haar chaotische team te overleven in een wereld vol gemuteerde dieren.

  • Durarara!!

   Sinds 15 augustus nieuwe afleveringen

   Een jongeman zoekt een verzetje en verhuist naar de wijk Ikebukuro in Tokio. Hier komt hij in een mysterieuze wereld terecht waar verleden en heden in elkaar overlopen.

  • Ben 10

   Sinds 28 april nieuwe afleveringen

   Ben kan zichzelf veranderen in tien soorten buitenaardse wezens. Hij reist met zijn nichtje Gwen en opa Max het hele land door en probeert ze allemaal uit.

  • Transformers Prime

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet en vele anderen zijn terug voor een wilde rit in Megatrons nieuwste poging om de aarde over te nemen.

  • Transformers: Rescue Bots

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Transformers Rescue Bots volgt de avonturen van vier Transformers en hun menselijke tegenhangers, een familie van hulpdiensten. Hun taak is om de mensheid te beschermen.

  • LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload

   Sinds 3 maart op Netflix

   Pas op voor Loki! Hij bouwt een leger op om de aarde te overmeesteren! Dat houdt Spider-Man en S.H.I.E.L.D. behoorlijk bezig!

  • Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising

   Sinds 3 maart op Netflix

   Unicron gebruikt het lichaam van Megatron om Cybertron uiteindelijk te vernietigen en de Autobots sluiten een onwaarschijnlijk verbond om hun planeet te beschermen.

  • De Boxtrollen

   Sinds 2 maart op Netflix

   Als een wreed man de guitige wezentjes wil uitroeien die weesjongen Egg hebben geadopteerd, schieten hij en een dapper, rijk meisje te hulp.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.