Sandra Oh op Netflix

  Op zoek naar Sandra Oh op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Sandra Oh speel die je kunt kijken.


  • She-Ra en de power-prinsessen

   Sinds 15 mei nieuwe afleveringen

   Soldaat Adora vindt een magisch zwaard en blijkt de legendarische heldin She-Ra te zijn. Ze gaat bij het Verzet, maar haar beste vriendin blijft bij de duistere Horde.

  • Further Tales of the City (2001)

   Sinds 28 juni nieuwe afleveringen

   Gecompliceerde romantische escapades, een verre reis en een schokkende onthulling zorgen voor veel ophef onder de bewoners van Barbary Lane 28.

  • The Red Violin

   Sinds 21 mei op Netflix

   When a rare instrument crafted during the Italian Renaissance shows up at a modern auction, it reveals its mysterious history.

  • Grey's Anatomy

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Coassistent (en uiteindelijk arts-assistent) Meredith Grey raakt verwikkeld in persoonlijke en beroepsmatige passies met de andere artsen in een ziekenhuis in Seattle.

  • Big Fat Liar

   Sinds 15 juli op Netflix

   Middelbare scholieren Jason en Kaylee komen in actie als een inhalige Hollywood-producer van Jasons proefschrift een succesvolle film maakt zonder hem erkenning te geven.

  • Thorne, Scaredycat

   Sinds 3 maart op Netflix

   Als hoofd van een nieuw team dat moordzaken moet oplossen waar anderen geen raad mee weten, opent Tom Thorne de jacht op twee seriemoordenaars.

  • Bean: De ultieme rampenfilm movie

   Sinds 3 maart op Netflix

   De onhandige Mr. Bean wordt naar Los Angeles gestuurd om een beroemd schilderij te bewaken. Maar omdat hij nergens geschikt voor is, gaat alles op hilarische wijze fout.

  • Catfight

   Sinds 3 maart op Netflix

   Twee rivaliserende vriendinnen van de universiteit die teleurgesteld zijn in het leven komen elkaar jaren later tegen. Hun ruzie escaleert van verbaal naar fysiek geweld.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.