Sam Claflin op Netflix

  Op zoek naar Sam Claflin op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Sam Claflin speel die je kunt kijken.


  • Peaky Blinders

   Sinds 4 oktober nieuwe afleveringen

   Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

  • The Riot Club

   Sinds 21 mei op Netflix

   After being drafted into an elite secret society, a pair of students at Oxford University see the group's extreme debauchery spiral out of control.

  • Snow White & the Huntsman

   Sinds 14 juli op Netflix

   In deze nieuwe kijk op het verhaal van Sneeuwwitje neemt het meisje het op tegen de boze koningin met vaardigheden die ze heeft geleerd van de jager die haar moest doden.

  • Love, Rosie

   Sinds 1 juni op Netflix

   De paden van jeugdvrienden Rosie en Alex kruisen elkaar door de jaren heen steeds weer. Ze worstelen om hun duurzame, intieme band te begrijpen.

  • The Hunger Games: Catching Fire

   Sinds 3 maart op Netflix

   Na haar overwinning in de Hunger Games maakt Katniss Everdeen een 'zegetoer' door de districten terwijl om haar heen een opstand broeit.

  • The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

   Sinds 3 maart op Netflix

   Katniss is terug in District 13 na het overleven van de Hongerspelen en wordt tegen haar zin het icoon van een wereldschokkende opstand tegen het Capitool.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.