Saif Ali Khan op Netflix

  Op zoek naar Saif Ali Khan op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Saif Ali Khan speel die je kunt kijken.


  • Jaws 2

   Sinds 10 april op Netflix

   Amity Island is net bijgekomen van de dodelijke haaienaanvallen wanneer de politiechef bang is dat alles weer opnieuw begint vanwege vermiste duikers en een bootongeluk.

  • Dil Chahta Hai

   Sinds 15 december op Netflix

   De onafscheidelijke jeugdvrienden Akash, Sameer en Siddharth zijn net afgestudeerd. Er komt niets tussen hun vriendschap ... totdat ze verliefd worden.

  • Sacred Games

   Sinds 14 augustus nieuwe afleveringen

   Een link in hun verleden leidt een eerlijke agent naar een voortvluchtige bendeleider, die hem met een cryptische waarschuwing op een missie stuurt om Mumbai te redden.

  • Aashik Awara

   Sinds 31 mei op Netflix

   De wees Jimmy, die is opgevoed door een dief, gaat op de loop voor bullebakken en wordt verliefd op Jyoti. Haar vader veroorzaakte indirect de dood van zijn ouders.

  • Baazaar

   Sinds 13 januari op Netflix

   Een naïeve nieuwkomer ontdekt de lelijke kant van ambitie als hij komt te werken bij zijn idool, een keiharde aandelenmagnaat in Mumbai met dubieuze handelspraktijken.

  • Aarakshan

   Sinds 3 maart op Netflix

   Het besluit van het hooggerechtshof in India om banen in het onderwijs op basis van kaste te verdelen, veroorzaakt ruzie tussen een leraar en zijn mentor.

  • Rangoon

   Sinds 3 maart op Netflix

   De actrice Miss Julia entertaint tijdens de Tweede Wereldoorlog soldaten langs de grens tussen India en Birma, waar ze verwikkeld raakt in een web van liefde en verraad.

   © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.