Ryohei Kimura op Netflix

  Op zoek naar Ryohei Kimura op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Ryohei Kimura speel die je kunt kijken.


  • Kuroko's Basketball

   Sinds 15 januari nieuwe afleveringen

   Vijf jonge basketbalsterren gaan naar verschillende middelbare scholen, en nu zoekt Tetsuya Kuroko met Seirin High de weg naar de roem.

  • Transformers: War for Cybertron: Earthrise

   Sinds 30 december nieuwe afleveringen

   Megatron neemt drastische maatregelen om de Decepticons te redden. Ondertussen vechten de Autobots op de planeet en aan boord van de Ark om heel Cybertron te redden.

  • Dorohedoro

   Sinds 15 oktober nieuwe afleveringen

   Amnesielijder Caiman wil de vloek van zijn hagediskop opheffen door met zijn vriend Nikaido de verantwoordelijke tovenaar te doden. Het wordt gevaarlijk in de Leemte.

  • The Seven Deadly Sins

   Sinds 6 augustus nieuwe afleveringen

   Als een koninkrijk wordt overgenomen door tirannen, gaat de afgezette prinses op zoek naar een ontbonden groep zondige ridders om haar te helpen haar rijk te heroveren.

  • Ultraman

   Sinds 1 april nieuwe afleveringen

   Jaren geleden verliet een buitenaardse held deze wereld in vrede. Nu moet de zoon van Ultraman de aarde beschermen tegen een nieuwe buitenaardse bedreiging.

  • Angel Beats!

   Sinds 1 februari nieuwe afleveringen

   Op een middelbare school die een tussenstation naar het hiernamaals is, raakt een tiener verwikkeld in de strijd om de rechten van de mensen in deze vagevuurwereld.

  • The Irregular at Magic High School

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Tatsuya en zijn zus Miyuki schrijven zich in aan de Magic High School. Miyuki's goede studieresultaten komen tussen haar en haar slecht presterende broer in te staan.

  • Magi: The Labyrinth of Magic

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   De jonge Aladdin en zijn moedige vriend Alibaba beleven het avontuur van hun leven als ze op schattenjacht gaan in eeuwenoude ruïnes.

  • Kuromukuro

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Wanneer mecha een onderzoeksinstituut aanvallen, moeten studenten, piloten en onderzoekers terugvechten met mysterieuze artefacten en een jonge samurai.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.