Rose McIver op Netflix

  Op zoek naar Rose McIver op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Rose McIver speel die je kunt kijken.


  • iZombie

   Sinds 19 september nieuwe afleveringen

   Liv zou een schitterende dokter geworden zijn, maar nu is ze een zombie die zich voedt met menselijke hersenen. Die stellen haar echter in staat moordenaars te vinden.

  • A Christmas Prince: The Royal Baby

   Sinds 5 december op Netflix

   Met kerst krijgt Aldovia het ultieme geschenk: een koninklijke baby. Maar eerst moet koningin Amber haar familie en koninkrijk helpen met een koninklijk mysterie.

  • A Christmas Prince: The Royal Wedding

   Sinds 30 november op Netflix

   Een jaar nadat Richard met Ambers hulp de troon besteeg, is ze terug in Aldovië voor hun bruiloft. Maar haar eenvoudige smaak past niet bij het koninklijke protocol.

  • Power Rangers RPM

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Dillon, het nieuwste lid van de Power Rangers, weet niet zeker of hij zich wil aansluiten bij het team tot hij een droom heeft waardoor de Rangers in actie komen.

  • The Lovely Bones

   Sinds 3 maart op Netflix

   Wanneer de 14-jarige Susie wordt vermoord, kijkt ze van boven toe terwijl haar familie haar tragische dood moet verwerken en haar moordenaar weer wil toeslaan.

  • A Christmas Prince

   Sinds 3 maart op Netflix

   Kerst begint vroeg voor een jonge, beginnende journaliste als ze naar het buitenland wordt gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.