Rob Huebel op Netflix

  Op zoek naar Rob Huebel op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Rob Huebel speel die je kunt kijken.


  • Medical Police

   Sinds 10 januari nieuwe afleveringen

   Artsen Owen Maestro en Lola Spratt verlaten Childrens Hospital om voor een geheime tak van het CDC een dodelijk, wereldwijd verspreid virus te onderzoeken en te stoppen.

  • The House

   Sinds 30 juni op Netflix

   Als de dochter van Scott en Kate Johansen op een dure universiteit wordt aangenomen, hebben ze dringend geld nodig en veranderen ze hun huis in een illegaal casino.

  • Baywatch

   Sinds 25 januari op Netflix

   Om hun strand te redden, onderzoeken strandwacht Mitch Buchannon en een voormalig olympiër een crimineel complot dat de toekomst van de baai in gevaar brengt.

  • Flypaper

   Sinds 3 maart op Netflix

   Twee bendes proberen ongewild op hetzelfde moment een bank te beroven. De onschuldige Tripp en Kaitlin komen midden in de actie terecht.

  • Fun Mom Dinner

   Sinds 3 maart op Netflix

   Vier moeders met jonge kinderen die weinig gemeen hebben, willen er even een avondje tussenuit. Na een gezellig begin van de avond loopt de boel al snel uit de hand.

  • What to Expect When You're Expecting

   Sinds 3 maart op Netflix

   Jules' leven staat op z'n kop als ze zwanger raakt. Verwachtingen worden verbrijzeld, relaties worden getest en liefde wordt gevonden in deze komedie over 'ouder' worden.

  • Funny or Die Presents: Donald Trump's The Art of the Deal: The Movie

   Sinds 2 maart op Netflix

   Geniet van een satirische blik op het leven van de invloedrijke makelaar Donald Trump en zijn tips voor zakelijk en persoonlijk succes in deze parodie op zijn bestseller.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.