Rina Satou op Netflix

  Op zoek naar Rina Satou op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Rina Satou speel die je kunt kijken.


  • The Seven Deadly Sins

   Sinds 6 augustus nieuwe afleveringen

   Als een koninkrijk wordt overgenomen door tirannen, gaat de afgezette prinses op zoek naar een ontbonden groep zondige ridders om haar te helpen haar rijk te heroveren.

  • Ultras

   Sinds 20 maart op Netflix

   Een ouder wordende voetbalfanaat ziet de realiteit van zijn verleden onder ogen en worstelt om zichzelf en een jonge volger een totaal andere toekomst te geven.

  • Blue Exorcist

   Sinds 16 augustus nieuwe afleveringen

   Rin, die Satans onwettige zoon is, is vastbesloten om deze vloek te verbreken en gaat naar de Academie van het Ware Kruis om exorcist te worden, net als zijn mentor.

  • A Certain Scientific Railgun

   Sinds 1 augustus nieuwe afleveringen

   Mikoto gebruikt haar gave om elektriciteit te beheersen om de orde te handhaven in Academy City, waarvan de meeste inwoners studenten zijn die mystieke krachten hebben.

  • A Certain Magical Index: The Movie -The Miracle of Endymion

   Sinds 1 augustus op Netflix

   Touma en Index ontmoeten de zangeres Arisa. Haar krachten houden verband met een ruimtelift die bijna af is en een mysterieus ongeluk van drie jaar geleden.

  • A Certain Magical Index

   Sinds 1 augustus nieuwe afleveringen

   De tiener Touma, die bovennatuurlijke krachten heeft, en de non Index strijden tegen kwade krachten die krachtige magische teksten uit het brein van Index willen halen.

  • Blue Exorcist -Kyoto Saga-

   Sinds 28 februari nieuwe afleveringen

   Rin Okumura moet als zoon van Satan binnen zes maanden zijn krachten leren beheersen. Hij gaat met vrienden naar Kyoto, waar een verrader een duivel-relikwie wil stelen.

  • Gurren Lagann

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   When a young laborer escapes to the world aboveground, he discovers a violent land in which humans battle robots controlled by a power-hungry noble.

  • SWORDGAI The Animation

   Sinds 30 juli nieuwe afleveringen

   Een jongeman wordt één met een legendarisch, duivels zwaard. Hij kan nu het lot van de mensheid bepalen met zijn arm en gebruikt zijn demonische kracht tegen vijanden.

   © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.