Peter Gallagher op Netflix

  Op zoek naar Peter Gallagher op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Peter Gallagher speel die je kunt kijken.


  • A Bad Moms Christmas

   Sinds 30 november op Netflix

   De gestresseerde moeders Amy, Carla en Kiki zijn terug en als hun moeders plots op bezoek komen, wordt Kerst nog meer intimiderend.

  • The Man Who Knew Too Little

   Sinds 21 mei op Netflix

   In deze satire op het genre van de spionagethriller blijkt een winkelbediende gevangen te zitten in een spionageweb nadat hij wordt aangezien voor iemand anders.

  • Burlesque

   Sinds 28 februari op Netflix

   Zangeres Ali raakt in de ban van Burlesque, een stijlvolle nachtclub vol dansers, opwindende muziek en een eigenares die op zoek is naar een ster voor haar club.

  • American Beauty

   Sinds 3 maart op Netflix

   Zijn vrouw is hysterisch, zijn dochter een chagrijnige tiener en zijn baan een ramp. Geen wonder misschien dat hij fantaseert over de vriendin van zijn dochter?

  • Hello, My Name Is Doris

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een bescheiden 60-jarige volgt na de dood van haar moeder een cursus zelfontwikkeling om zich open te stellen en gaat achter een veel jongere collega aan.

  • Step Up 4: Miami Heat

   Sinds 3 maart op Netflix

   Emily verhuist en ontmoet Sean die met "The Mob" waanzinnige flashmobs uitwerkt. Als ze ontdekken dat Emily’s vader hun wijk wil slopen, protesteren ze...al dansend!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.