Noah Emmerich op Netflix

  Op zoek naar Noah Emmerich op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Noah Emmerich speel die je kunt kijken.


  • The Spy

   Sinds 9 september nieuwe afleveringen

   In de jaren 60 gaat de Israëlische geheim agent Eli Cohen undercover in Syrië op een gevaarlijke, jarenlange missie om te spioneren voor de Mossad.

  • Super 8

   Sinds 5 augustus op Netflix

   Schrijver en regisseur J.J. Abrams creëerde een bovennatuurlijk verhaal over 6 kinderen die getuige zijn van iets ongelofelijks als ze het vastleggen op super 8-film.

  • Jane Got a Gun

   Sinds 2 juni op Netflix

   Als haar man bijna wordt vermoord, gaat vastberaden pioniersvrouw Jane Hammond samen met haar voormalige geliefde de strijd aan met een leger van wraakzuchtige outlaws.

  • Trust

   Sinds 1 juni op Netflix

   Als een kwetsbare tiener via internet in de val van een op seks beluste man loopt, valt haar familie uiteen omdat ze niet weten hoe ze met deze tragedie moeten omgaan.

  • The Americans

   Sinds 31 mei nieuwe afleveringen

   Dit Koude Oorlog-drama volgt twee getrouwde Russische sleeper-agents die tijdens Ronald Reagans presidentschap vlakbij Washington D.C. wonen.

  • Beyond Borders

   Sinds 3 maart op Netflix

   De rijke, chique Sarah gaat samen met de arts en internationale weldoener Nick Callahan naar Ethiopië om hulp te bieden aan mensen in nood, waarna de vonk overslaat.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.