Neha Dhupia op Netflix

  Op zoek naar Neha Dhupia op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Neha Dhupia speel die je kunt kijken.


  • Action Replayy

   Sinds 31 mei op Netflix

   Vipul Amrutlal Shah directs this sci-fi rom-com that stars Akshay Kumar and Aishwarya Rai as Kishen and Mala, a married couple who are so miserable, they inspire their son, Bunty, to go back in time and make his parents fall in love.

  • Teesri Aankh

   Sinds 21 mei op Netflix

   In this timely crime drama, a dedicated cop follows the trail of a sleazy swindler who uses hidden video cameras to exploit women.

  • Shootout at Lokhandwala

   Sinds 21 mei op Netflix

   In Mumbai biedt de beruchte crimineel Maya weerstand tegen meer dan 200 politieagenten tijdens een zes uur durende, bloederige schietpartij. Gebaseerd op feiten.

  • Singh Is Kinng

   Sinds 21 mei op Netflix

   Door een vreemde samenloop van omstandigheden wordt een zachtaardige sukkel de baas van een machtige bende. Hij probeert zijn nieuwe macht ten goede aan te wenden.

  • Qarib Qarib Singlle

   Sinds 28 augustus op Netflix

   Een 35-jarige weduwe maakt schoorvoetend gebruik van een dating-app en gaat met een sympathieke dichter op reis om zijn drie exen te bezoeken.

  • Lust Stories

   Sinds 15 juni op Netflix

   In dit vervolg op Bombay Talkies uit 2013 verkennen vier van de grootste regisseurs van India in vier korte films liefde, seks en relaties in het moderne India.

  • Moh Maya Money

   Sinds 3 maart op Netflix

   Na een investering in een louche deal die al snel verkeerd afloopt, betrekt een moreel flexibele makelaar zijn vrouw bij een gevaarlijk plan om het geld terug te krijgen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.