Nat Faxon op Netflix

  Op zoek naar Nat Faxon op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Nat Faxon speel die je kunt kijken.


  • Harvey Girls Forever!

   Sinds 10 januari nieuwe afleveringen

   Kinderen zijn de baas in Harvey Street, waar drie meisjes tegen onrecht strijden, waar je altijd ijsjes kunt eten en waar elke dag zaterdag lijkt.

  • Het griezelige verhaal van kapitein Onderbroek's Nep-o-ween

   Sinds 8 oktober op Netflix

   Als Melvin een einde probeert te maken aan Halloween, bedenken zijn slimme beste vrienden Harold en Sjors hun eigen spookachtige feestdag. En het wordt een groot succes!

  • De heldenverhalen van kapitein Onderbroek

   Sinds 19 juli nieuwe afleveringen

   Boezemvrienden Sjors en Harold zijn gek op strips en halen graag grappen uit. Ze veranderen de directeur van hun school in een superheld in onderbroek.

  • Friends from College

   Sinds 11 januari nieuwe afleveringen

   Een hechte vriendengroep van de universiteit ziet elkaar twintig jaar na hun afstuderen weer terug en ontdekt dat de liefde er met de jaren niet makkelijker op wordt.

  • The Babymakers

   Sinds 30 december op Netflix

   Als het een toegewijde echtgenoot niet lukt zijn vrouw zwanger te maken, vraagt hij een excentriek groepje dieven zijn 'donaties' van ooit uit de spermabank te stelen.

  • Disenchantment

   Sinds 17 augustus nieuwe afleveringen

   Bean moet haar prinsessentaken verrichten, maar ze drinkt liever. Tot grote irritatie van de koning zorgt ze voor chaos met haar demonen- en elfenvrienden.

  • Father of the Year

   Sinds 20 juli op Netflix

   Een discussie tussen twee dronken studenten over de vraag wiens vader zou winnen in een gevecht leidt tot chaos wanneer de vaders de uitdaging serieus nemen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.