Misaki Kuno op Netflix

  Op zoek naar Misaki Kuno op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Misaki Kuno speel die je kunt kijken.


  • The Seven Deadly Sins

   Sinds 6 augustus nieuwe afleveringen

   Als een koninkrijk wordt overgenomen door tirannen, gaat de afgezette prinses op zoek naar een ontbonden groep zondige ridders om haar te helpen haar rijk te heroveren.

  • Durarara!!

   Sinds 15 augustus nieuwe afleveringen

   Een jongeman zoekt een verzetje en verhuist naar de wijk Ikebukuro in Tokio. Hier komt hij in een mysterieuze wereld terecht waar verleden en heden in elkaar overlopen.

  • March Comes in Like a Lion

   Sinds 1 april nieuwe afleveringen

   Een teruggetrokken, 17-jarige professionele shogi-speler werd al op jonge leeftijd wees. Hij kruipt steeds meer uit zijn schulp als drie zussen hem onder hun hoede nemen.

  • The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky

   Sinds 31 december op Netflix

   De Zeven Hoofdzonden helpen de Luchtmensen tegen een machtige groep demonen die vastbesloten is een demonisch beest vrij te laten dat meer dan 3000 jaar zit opgesloten.

  • LOST SONG

   Sinds 5 oktober nieuwe afleveringen

   Er dreigt oorlog voor het koninkrijk Neunatia, waar twee jonge vrouwen zowel zijn belast als gezegend met de kracht van hun zangstem.

  • DRAGON PILOT: Hisone & Masotan

   Sinds 21 september nieuwe afleveringen

   Een in de Gifu-luchtbasis verborgen draak kiest de nieuwe rekruut van de zelfverdedigingsluchtmacht Hisone Amakasu als zijn piloot.

   © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.